Sardiniëreis: Netwerkend werken kun je leren!

blue zone

Maak het mee op Sardinië, waar mensen stokoud én gezond zijn. Een sterk netwerk helpt ze hierbij.

Ga je mee op een verdiepende retreat in co-productie met KeepAliveTours en La Red? De Blue Zone-regel Choose your Tribe gaat voor jou leven en werken.

Choose your Tribe: zorg voor een netwerk van geruststellende kwaliteit, met hoge gunfactor.

Jouw netwerken zijn veel invloedrijker dan je denkt

De groepjes mensen waar je bij hoort en in mee beweegt hebben invloed op jouw levensstijl, geluk, toegang tot werk en gezondheid. Kennis, gewoontes en emoties zijn besmettelijk en reizen door onze netwerken. En laat netwerken nou 1 van de 9 elementen zijn die invloed hebben op een lang en gezond leven!

Jouw netwerken onder de loep nemen en beoordelen wat ze voor je betekenen is dus slim. Sterker nog, het loont de moeite om je netwerken opnieuw te ontwerpen, zodat ze bijdragen aan een langer en gelukkiger leven. En het is handig om te oefenen met de kunst van netwerkend werken, zodat het makkelijk en leuk is om met en aan jouw netwerken te werken. Om te zorgen voor een appeltje voor de dorst en voldoende hulp van vrienden en bekenden. Zodat je je kunt wentelen in de overvloed van sociaal kapitaal.

Waarom Sardinie?

Sardinië is een inspirerend, maar eigenlijk nog een onbekend eiland. Het is 1 van ’s werelds 5 Blue Zones die bol staat van inspiratie om invulling te geven aan de 9 regels van de Blue Zone bewoners. Uiteindelijk samen te vatten in één woord: sereniteit.

Time-out en Time in

Op, om en vanuit een veel meer dan keurig verzorgde authentieke agriturismo’s is er dagelijks een leerzame sessie. En de excursie daarna heeft nog een link met die sessie ook. Op meerdere manieren is er een verdiepend effect. Zo’n Sardinië-week is time-out en time-in tegelijk.

Choose your tribe!

Sam Pitzalis

Opmerkelijk Gezond 100 Sardinië ontdek je niet met zomaar een VVkR-touroperator met STO-reisgarantie. Want je reisleider is Sam Pitzalis. Sam heeft diepe roots in Sardinië: een inspirerende expert-guide. “Via mij zie je Sardinië heart & soul. Choose your tribe!” Sam staat voor een leerzame mix van Avontuur, VIP-tour en Retreat.

Miriam Notten

Netwerkend Werken met La Red. Niet zomaar een adviesbureau en niet zomaar een adviseur. Je trainer is namelijk Miriam Notten. Miriam werkt en leeft al meer dan 30 jaar volgens de principes van netwerkend werken. De absolute expert in het opbouwen en ontsluiten van sociaal kapitaal. Met haar leer je te bouwen aan overvloed. Choose your tribe!


Tijdens deze retreat…

 • bevind je je in een inspirerende omgeving
 • maken we verdiepende excursies naar Ongewoon Sardinië-plekken
 • geniet je vanuit een hooggewaardeerde en nog steeds en puur gebleven agriturismo
 • wordt je begeleid door de Sardisch-Nederlandse zorgzame reisleiding met hoge gunfactor in heel Sardinië
 • is er een open persoonlijke sfeer, met diepgang, humor en positieve voeding.

Vertrek

Zaterdag 21 september 2019 vanaf Schiphol naar Olbia, Terugreis op zaterdag 28 september 2019.

Prijs

De prijs is € 2.500,-.

Dit is inclusief:

 • 7 overnachtingen in authentiek Sardisch agriturismo met bijzondere touch, vol-pension
 • Gezamenlijk vervoer op het eiland
 • Alle maaltijden, inclusief locale wijn
 • Gezellige lunchpicknicks
 • Live tolkservice
 • Alle excursies naar welsprekende verscholen Sardische plekken en personen,
 • Persoonlijke inspiratie om de 9 gezond-100-Blue Zone-regels ook zelf toe te passen
 • Dagelijkse La Red-sessies en aansluiting erop tijdens de excursies
 • Twee zeer ervaren inspirators!

Houd rekening met

 • Je betaalt zelf de vluchten en je reis- en annuleringskosten. We kunnen het natuurlijk wel voor je boeken!

Stel een vraag

Dagoverzicht

DAG 1: Aankomst Olbia, transfer naar agriturismo. Onderweg ook Ongewoon-Sardinië-inspiratie over hoe netwerken aanstekelijk kunnen zijn.

DAG 2: Sessies over je netwerk tekenen en meten en aanpassen, in de agriturismo en… met bezoek aan twee illustratieve top-10 Sardische prehistorie-schatten.

DAG 3: Verder aanpassen en bijslijpen doen we onderweg, inclusief bezoek aan de unieke messenmaakster van het eiland.

DAG 4: Sessies over ‘waar vind je hulp in je netwerk’, hoe ontsluit je het, en wat voor lidmaatschappen helpen? Sardische inspiratie komt van UNESCO-uniek samenwerkende Sarden, die elkaar zorgvuldig aanvullen.

DAG 5: Sessies over je verhaal en je verlanglijst. Inclusief spectaculaire Sardische prehistorische sites die niets aan de verbeelding overlaten, en tegelijkertijd ook veel!

DAG 6: Hoe blijf je qua netwerk alert en attent, met een goed luisterend oor? Rondom de kennissessies bezoeken we Sardische UNESCO-meesters met een uitstekend luisterend oor.

DAG 7: Inspiratie over hoe relaties werken, soort zoekt soort en wederkerigheid. Terug richting vliegveld langs de oostkust, met bezoek aan Sardische magische-relatieplek.

DAG 8: Geïnspireerde vlucht terug naar Nederland.

Je aanmelden of meer informatie opvragen?

Zie ook op de website van KeepAliveTours

Voor de algemene voorwaarden en de garantieregeling verwijzen wij naar keepalivetours.com/algemene-voorwaarden-en-garantieregeling/