WAAROM EEN CLUB?

Hoe kom je bij de juiste mensen voor jouw wensen? Precies! Met de La Red Businessclub. La Red zorgt voor de juiste ingrediënten om jouw sociaal kapitaal te ontsluiten: inspirerende bijeenkomsten met mooie mensen, ontwikkeling van jouw netwerkvaardigheden en het juiste netwerk. We organiseren zelf allerlei bijeenkomsten en haken aan bij de bijeenkomsten van anderen. Wij helpen je te sparen voor later! 

OVERAL IN NEDERLAND

Do it ourselves
We organiseren verschillende soorten netwerkbijeenkomsten en nodigen allerlei mensen uit om aan te haken. Mensen die nieuwsgierigheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel hebben staan. We delen onze kennis en kennissen in een eigen platform, waarin we onze leden en gasten inspireren en actief met elkaar en elkaars netwerk in contact brengen.
Join others

La Red is lid van andere interessante netwerken die passen bij allerlei doelen. We maken er ook een sport van om voor leuke evenementen en feestjes uitgenodigd te worden. En daar laten we jullie van mee profiteren! We vragen onze leden namelijk of ze met ons mee gaan naar al die andere evenementen.