Corona

Netwerkend werken heeft door social distancing een andere dimensie gekregen. Meer en meer hebben we virtueel contact, maar weten we ook dat we door elkaar écht te ontmoeten en écht te zien zorgen voor kansen en innovatie. Om die échte ontmoetingen (gewoon bij de koffie, maar ook in een workshop, masterclass of training) mogelijk te maken volgen we in het algemeen de richtlijnen van het RIVM. Meer specifiek volgen we het protocol van de NOBTRA, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers, www.nobtra.nl. Dit protocol sluit het beste aan bij onze activiteiten en ontmoetingen met onze opdrachtgevers en hun gasten. We weten tenslotte als geen ander dat netwerken ‘besmettelijk’ zijn en we willen graag onze omgeving besmetten met goede ideeën en plezier, maar liever niet met corona of andere besmettelijke ziektes. Daar waren we altijd al zorgvuldig in en door de huidige wereldwijde situatie rondom corona ons eens te meer bewust.

Dat protocol kun je hier raadplegen: ProtocolVeiligTrainen

Update 23 april 2021: Steeds meer mensen krijgen een vaccinatie, dat is positief. Tegelijkertijd is de coronacrisis nog niet voorbij. Lees hier over de 1ste Stap van het openingsplan voor Trainingsinstellingen op 28 april 2021.

Update 5 juni 2021: Vanaf 5 juni kan stap 3 gezet worden, waarbij ‘open tenzij’ perspectief biedt. We zijn bijna helemaal open voor trainingen geven, met inachtneming van de basisregels via NOBTRA protocol veilig trainen. Lees hier over de derde stap van het openingsplan.

The math behind social distancing
Bron: Visual Capitalist