Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar – Veilig(er) Online Werken

12 mei 2020 @ 15:00 - 16:00

La Red nodigt jou uit voor het Webinar Veilig(er) Online Werken. In het Kader van Pay it Forward hebben wij van Dagmar Boer, Enterprise Security Architect, bij UWV Werkbedrijf, een leuk cadeau gekregen. Dagmar heeft La Red en het Netwerk van La Red een Webinar over Veilig(er) Online Werken aangeboden. Daar zijn wij heel blij mee, en wij nodigen jou daar dan ook graag voor uit.

Sinds de intrede van het Coronavirus werken we massaal vanuit huis in plaats vanaf kantoor. We loggen thuis in op onze werkplek, beeldbellen met collega’s en vrienden, en maken gebruik van sociale media om met elkaar in contact te komen en om ons werk te doen. Maar doen we dat wel veilig met zijn allen? Ook cybercrime, criminaliteit via het internet, neemt namelijk toe. Beschermen we onze gegevens wel voldoende? Hoe groot is de kans dat jouw pc of telefoon gehackt wordt? Is dit iets waar je zorgen over zou moeten maken, en zo ja, hoe bescherm je jezelf hier dan tegen?

In deze sessie neemt Dagmar Boer, enterprise security architect, je mee in de wereld van de cybersecurity. Onderwerpen die aan bod komen zijn: 

  • Trends in cybersecurity; de grootste hacks en aanvallen.
  • Hoe denkt de hacker?; wie wil jouw data en waarom? 
  • Hoe bescherm ik mijzelf op het internet?: de top 10 van meest effectieve dingen die je kunt doen om jezelf beter te beschermen.

Wij nodigen jou dan ook uit op dinsdag 12 mei 2020 om 15.00 uur. Zet het alvast in je agenda. 

Ben jij er bij? Klik hier om toegang te krijgen tot het Webinar Veilig(er) Online Werken. 

Gegevens

Datum:
12 mei 2020
Tijd:
15:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

Dagmar Boer
Miriam Notten

Locatie

Jitsi