Laat je Sociaal Kapitaal Fonds groeien

Het nieuwe netwerken vanuit je luie stoel

De vrienden en Matchmakers van La Red zorgen ervoor dat je gevonden wordt voor de klus, de baan of de inspiratie waar je naar op zoek bent.

Vrienden van La Red is géén traditioneel netwerk, maar een Sociaal Kapitaal Fonds waarin iedereen investeert in geld en hulpvaardigheid. Uniek is dat je niet naar bijeenkomsten hoeft om de waarde van dit Sociaal Kapitaal Fonds te ervaren!  

Voor elke Vriend is het dus de uitnodiging om niet alleen te kijken wie er mee doen in dit programma, maar vooral ook wat voor netwerk deze mensen allemaal hebben. Dat is namelijk belangrijk om invulling te krijgen op onze 3 S-en.

  • Spaarpot Ik heb nu niks nodig, maar wil wel graag zeker weten dat er hulp voor me is als ik die nodig heb
  • Springplank Ik heb allerlei wensen en vragen en wil graag dat de andere Vrienden me helpen met tips, ideeën en concrete introducties
  • Support Ik ben graag van dienst om anderen een stapje verder te helpen

Maak je nooit meer zorgen over je inkomen of klanten vinden!

Je vrienden van La Red gaan ervoor zorgen dat je gevonden wordt voor de klus de droombaan of de samenwerking die je zoekt.

Vraag om kennis over een onderwerp 

Je La Red vrienden helpen je aan de kennis die je zoekt met hun specifieke kennis, bijzondere hobby's of netwerk. Ze zijn bereid om wanneer het nodig is kosteloos hun vrienden van La Red te ondersteunen met advies, inspiratie of een helpende hand.

Vele handen maken licht werk

Alleen weet je te weinig en kun je te weinig. Je kunt je vrienden van La Red laten helpen. Vraag de Matchmakers om hulp.

Maak gebruik van de Unieke Matchmakers

Vertel je verhaal en vraag de Matchmakers wat je zoekt. De Matchmakers gaan je helpen het te realiseren.

Tekort aan inspiratie?

Te druk, geen tijd, stress,of iets anders? Je vrienden van La Red geven je inspiratie met hun inzichten en ervaringen.

“Miriam, de toepassing van Sociaal Kapitaal is kort en krachtig uitgelegd. TOP!  

Sinds ik weer voor mijzelf ben begonnen, ruim 4 maanden geleden, heb ik mij aangesloten bij de Vrienden van La Red, een leuk en b(l)oeiend netwerk. 

Iedere keer doe ik inspiratie op, ontmoet ik nieuwe mensen en leer ik de mensen beter kennen. Zowel zakelijk als prive. Dit zorgt ervoor dat je "het kapitaal" van elkaar gaat zien, horen en waarderen, wat maakt dat je gevoel gaat meespelen. 

Het betekent voor mij inmiddels dat ik het gaaf vind om samen met anderen te sparren, elkaar te helpen en ben ik mij bewust van mijn sociale kapitaal. 

Mensen met elkaar in contact brengen op basis van een zoekvraag is toch het mooiste wat er is?! Het is onbetaalbaar wat het je oplevert. Wat je geeft krijg je terug!”

- Ingrid Boerma Loopbaanadvies, Personal Coaching en Trainingen soft-skills

Ontvang door Geven en Bouw aan Sociaal Kapitaal

Hoe gaat het sociaal kapitaal fonds Vrienden van La Red voor je werken? 

Vertel je Verhaal en stel een Vraag

We helpen je eigen verhaal te vertellen en je vraag zo te stellen, dat het je rendement gaat opleveren

Maak gebruik van de unieke Matchmakers

De Matchmakers brengen vraag en aanbod bij elkaar. Met meer dan zes matches per week. Je krijgt een Matchmaker toegewezen die weet wie je bent en je verder helpt.  

Haal Wekelijks Hulp, Inspiratie en Nieuwe Contacten op

Ontmoet wekelijks 1-op1 (nieuwe)vrienden bij de Match & Meet en laat je Sociaal Kapitaal Fonds groeien én renderen. 

Ga naar de tweejaarlijkse Vrienden Feesten

Twee bijeenkomsten per jaar met interessante sprekers, vernieuwende netwerkspellen en leuke gasten, voor jouw inspiratie en groei. 

Ontvang de Geleende Toegangssleutel

Ga mee naar speciale evenementen waar La Red Matchmakers uitnodigingen voor hebben. Maak gebruik van deze lidmaatschappen en uitnodigingen voor jubilea en ga naar werelden waar je anders niet bij kunt.

Sta in de beveiligde Sociale Media Etalage

Zo zichtbaar was je nog nooit. In deze alleen voor Vrienden toegankelijke online groep ontmoet je andere Vrienden, stel je vragen, ontdek je opbrengsten en meer

Wat Zeggen de La Red Vrienden

Tientallen vrienden zijn blij vrienden te zijn geworden.

“Voor mij is dit dé manier van netwerken. Ik ben hier namens de gemeente Delft en ben altijd op zoek naar nieuwe innovaties en nieuwe partijen die willen investeren in Delft. Natuurlijk breng ik ook mijn eigen netwerk in. Je vindt hier een mooie mix van mensen.  

Het is een veelzijdig netwerk van mensen met interessante functies en werkgevers, diverse leeftijdsgroepen en ongeveer evenveel mannen als vrouwen. Dat laatste zie je niet overal.  

Het is ook een dynamisch netwerk, er worden regelmatig gasten meegenomen waardoor je niet steeds dezelfde gezichten ziet en door de boeiende sprekers blijft het de moeite waard om te komen. Ik ken Miriam al vijftien jaar en ik leer van haar echt de kunde van het netwerken!”

-Wilbert Hoondert - Strategisch Adviseur Economie bij de gemeente Delft

“Vandaag is er weer een La Red Meet & Match geweest, ik was er zelf niet bij... even een te drukke agenda! ...maar dat hoeft ook niet... dit netwerk van La Red werkt zeker ook als je er niet 'fysiek' bent - koppelen, doorlinken, gunnen en wéten binnen de groep werkt. Vertel je verhaal, plaats je vraag en word gevonden of vind via de Vrienden van La Red je match.  

Met onze Vrienden kunnen we in twee stappen meer dan 51 miljoen anderen bereiken!”

-Nancy van Geenen - Vormgever @ MINDBIZZ

“Netwerken! Dit zo waardevol voor je professionele en persoonlijke groei. Die 1 minuut pitch waarin je zo concreet mogelijk bent in wie je bent en wat je zoekt. Hoewel het telkens toch topsport blijf vinden, met spanning mijn verhaal, is het voor mij de manier om mijn concept helder te krijgen. En ik ga naar huis met zo veel mooie aanvullingen voor mijn concept in ontwikkeling. Dit kun je niet in je eentje achter je laptop bedenken. Gebruik de kracht van jouw netwerk.”

-Machella Boot - Buro Liftkracht

“Ik ben een netwerkpartner met een kapitale spaarrekening bij Spaarfonds La Red. Hoe het kwam? Sander van Ipenburg Grijpma herkende mijn talent en koppelde mij aan Miriam Notten.  

Ik deelde kennis en kunde over netwerken met Ronald van Es, Tatiana van Rijswijk-Koot, Amber Teterissa, Eleonore de Vette, Martin van der Gaag, Karin Groenenboom en Lizzy de Wilde Tekstschrijver, Nancy van Geenen.  

Dankzij de netwerkbijeenkomsten ontmoette ik Daphne van Mourik #netwerkkleed. Zelfs een netwerkkleedsessie gedaan in het hotel van Edo Garretsen met Sylvia Walsarie Wolff Monique Martens Iris Meerts.  

En werk ik met Hanneke Ooms aan een regionale menukaart Jet-Net & TechNet, kwam ik met Femke Werkman in Delft.business van Nannette Verschoor, Dennis Wiegman, Sabine van Meeteren voor Onderwijsnetwerk Zuid-Holland. Hierdoor werd ik voorgesteld aan Marjan IJkema.  

Need I say more? La Red vrienden werkt”

-Renée Prins, verbindt VO & bedrijfsleven | Beta/technologie/ict | TU Delft | Bètasteunpunt ZH | Jet-Net | Netwerkkleed

Waarom Vriend van La Red worden?

  • Je wordt gevonden voor een baan, klus of inspiratie
  • Je profiteert van de matchmaking van het vrienden van La Red netwerk
  • Je ontmoet je vrienden tijdens matchmaking bijeenkomsten
  • Je kunt mee naar exclusieve events met de geleende sleutel
  • Je kunt elke dinsdag van 10-12 uur meedoen aan de Meet & Match in Delft  

Word Vandaag Vriend van La Red

Je kunt als vriend passief deelnemen, zonder dat het je tijd kost voor het bijwonen van bijeenkomsten. Of actief deelnemen om top-of-mind te blijven bij de Matchmakers en Vrienden die deelnemen aan de verschillende bijeenkomsten.  

Heb je tijd dan wordt je actief, is het druk dan neem je passief deel! 

De keuze is aan jou. Wat je ook kiest, met La Red vrienden groeit je sociaal kapitaal fonds elke dag opnieuw.  

Met een investering van €188,= per jaar of €18,88 per maand (excl BTW) kun je zelf het rendement van je Sociaal Kapitaal Fonds bepalen voor nu en later. 

JA, IK WIL VRIEND WORDEN

€18,88 per maand
€188,= per jaar