Giving NetworkDe La Red Netwerkclub is dé club om je netwerk doelgericht te laten groeien en bloeien.
We faciliteren face-to-face ontmoetingen in Delft en Utrecht. Daar brengen we je in contact met 50-100 zorgvuldig geselecteerde anderen die met hun netwerken zorgen dat jij verder komt. De face-to-face ontmoetingen worden aangevuld met virtuele verbindingen.

Onze Nexus Stewards zijn 24/7 bereikbaar voor jouw netwerkvraag.

De La Red Netwerkclub biedt:

  • een netwerk met een grote diversiteit (stewardessen, directeuren, speelgoedmakers, scheepsbouwers, mensen uit het MKB, grootbedrijven en de overheid);
  • warme contacten die je beoordelen op wie je bent, die weten waar jij naar op zoek bent en die je graag toegang geven tot nieuwe perspectieven, kennis, markten, branches en contacten;
  • lessen over sociaal kapitaal en netwerkend werken (tijdens de bijeenkomsten en voor leden organiseren we specifieke trainingen);
  • verhalen van inspirerende sprekers die leiden tot gespreksstof tijdens het netwerken;
  • persoonlijke aandacht: onze Nexus Stewards zorgen actief voor verbindingen;
  • een open, ontspannen cultuur met een hoge mate van nieuwsgierigheid bij de deelnemers: de bijeenkomsten zijn laagdrempelig en je legt snel contact.

Daarnaast heb je als lid van de La Red Netwerkclub toegang tot het netwerk van La Red bestaande uit 16.831 contacten! Je mag ons altijd bellen voor een netwerkvraag of een introductie.

Join the club! Het netwerk brengt je verder.
Zodra je JA zegt om onze volgende Nexus te worden,
krijg je ons netwerkspel Connect Memory cadeau!

 

La Red Nexus Membership Program

“Leer met plezier bouwen aan jouw sociaal kapitaal”

Bij de La Red Netwerkclub kun je kiezen om je op verschillende manieren te verbinden; op persoonlijke titel of als organisatie. Daarnaast kun je kiezen voor een jaarlijkse investering of een doorlopende termijnbijdrage. Er is voor iedere Nexus in ons netwerk een passend aanknopingspunt. Zo profiteer je altijd van het kapitaal en de waarde van onze Netwerkclub!

Zie hieronder La Red Nexus Memberships overzicht voor alle mogelijke variaties.
Download hier het document voor je referentie.

Voor informatie en vragen

  • Je kunt ons bellen (015-2127544) of e-mailen ln.deralnull@krewtenderal
  • Word lid van @larednetwerk en @sociaalkapitaal op Twitter; verbondenheid levert kansen op! Tweet met #larednetwerk
  • Like onze Facebook pagina LaRedNetwerk om op de hoogte te blijven van netwerknieuwtjes, tips & tricks, netwerkverzoeken van onze leden en handige weetjes om beter te kunnen profiteren van netwerkend werken.