Delawer Tamo
Delawer heeft in het voorjaar van 2007 stage gelopen bij La Red. Tot medio 2009 was hij de vaste gastheer van de maandelijkse bijeenkomsten van La Red.

Radha Gajadin
Radha werkte tot juni 2007 als Office Manager bij La Red.

Karin de Grooth
Karin de Grooth (1971) is vanaf het begin betrokken geweest bij La Red, eerst als Office-manager en later als Manager Operations. Binnen La Red is ze o.a. verantwoordelijk geweest voor het onderhouden van de relationele database en het organiseren van de maandelijkse La Red bijeenkomsten. Als Manager Operations was Karin onder andere verantwoordelijk voor het offertemanagement, procesbegeleiding van de opdrachten, leveranciersmanagement en facturering. Een andere belangrijke rol die ze heeft vervuld is die van klankbord van Miriam. Haar eigen onderneming draait nu op volle toeren; deGrooth projectsupport.

Berte Simons
Berte Simons (1982) is tot november 2007 voor La Red werkzaam geweest als manager Business Development. Ze hield zich met name bezig met het in kaart brengen van de behoeften van de opdrachtgevers van La Red en het in de markt zetten van nieuwe diensten. Berte is op dit moment werkzaam als Marktmanager bij de divisie Milieu van Royal Haskoning.

Laurens Zaalberg
Laurens Zaalberg (1978) is in november 2006 bij La Red als Chef netwerkanalyse gestart. In maart 2008 is hij bij La Red weggegaan als Adjunct-directeur. Dat betekent dat hij zich richtte op de analyse van relatienetwerken van zowel groepen als individuen van de opdrachtgevers van La Red. Verder speelde Laurens een belangrijke rol in het ontwikkelen van nieuwe diensten en het onderhouden van contacten met de kennisinstellingen die op het gebied van netwerken actief zijn.

Francis Notten
Francis Notten (1970) werkte bij La Red als manager operations. Francis was de spin in het (netwerk)web. Een echte regeltante die voortreffelijk op haar plek zat! Bovendien is ze een echt mensen-mens net als haar zus Miriam Notten, eigenaar La Red. Naast de enorm inspirerende La Red werkzaamheden runt Francis haar eigen vertaalbureau. Ook hier is ze de spin in het (vertaal)web. (www.nottentranslations.com)

Renske Solkesz
Renske Solkesz (1982) werkte bij La Red van 1 mei 2009 tot 01 oktober 2009. Als accountmanager was zij verantwoordelijk voor de maandelijkse netwerkbijeenkomsten van La Red en het centrale aanspreekpunt voor de leden van het La Red netwerk. Als industrieel ontwerper heeft zij nu een baan gevonden bij Dutchband.

Jonne Schriek
Jonne Schriek was adviseur sociale netwerkanalyse bij La Red van 1 juni 2010 tot 1 maart 2011. Ze studeerde Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is bij La Red afgestudeerd. In haar masterscriptie onderzocht zij of een ondernemende houding een voorspeller is voor netwerkgedrag. Eerder studeerde Jonne Kunst en & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Als afstudeerrichting koos ze Event Management.

Arthur Morée
Arthur Morée werkte tot maart 2014 als organisatieadviseur bij La Red. Vanuit deze rol implementeerde hij het ‘netwerkend werken’ bij opdrachtgevers en borgde hij dit in de processen. Daarnaast ontwikkelde hij de interne organisatie van La Red, in nauwe samenwerking met Eleonore.
Arthur bracht veel kennis en ervaring mee vanuit zijn eigen organisatieadviesbureau. Hij was daarnaast als eigenaar van een aantal productiebedrijven verantwoordelijk voor de groei van deze bedrijven en het opbouwen van de hiervoor benodigde netwerken met zorgverzekeraars, artsen en consumenten.

Jasper Verberne

Eleonore de Vette
Eleonore werkte tot maart 2015 als operationeel directeur bij La Red. Deze rol heeft zij zes jaar lang met plezier vervuld. Eleonore had de dagelijkse leiding bij La Red en stuurde zowel het team op kantoor als de pool van trainers procesmatig en inhoudelijk aan. Verder gaf Eleonore inhoud aan het financiële- en HR-beleid van La Red en hield ze zich bezig met de organisatie van de La Red netwerkbijeenkomsten.

Oud-stagiairs

Robin Zoutenbier
Mustafah Sarwari
Matthijs Schotel
Annemiek van der Heijden
Denise Rensen
Harald Oversteeg
Thom van Velzen
Reddy Zola

Tessa Lupker
Tessa werkte in 2015 10 weken als stagiaire managementassistent bij La Red. Als Managementassistent ondersteunde Tessa, Miriam Notten en Chiemke Sla. Ze hield zich vooral bezig met de netwerkclub. Voor de netwerkclub had ze veel mailcontact met gasten en leden. Daarnaast zorgde ze voor; dossiervorming, agendabeheer, accommodaties, schriftelijke en telefonische informatie-uitwisseling en onderhield ze het relatienetwerk.

Afstudeerders

Bij La Red of in samenwerking met La Red, hebben een aantal studenten een scriptie geschreven of een project uitgevoerd over een thema rondom netwerken.

Robin ZoutenbierBeleving van Netwerken
Robin Zoutenbier heeft in zijn afstudeerscriptie geanalyseerd of het beleid dat verschillende organisaties voeren op het gebied van netwerken ook overeenkomt met de kenmerken waar een goed netwerk aan zou moeten voldoen. Daarnaast heeft hij gekeken of het gevoerde beleid aansluit op de vaardigheden van de werknemers die daadwerkelijk moeten netwerken.

Eefje SteeghPersonal networks as an antecedent for knowledge
In de huidige sociale netwerk analyse worden netwerken gezien als een belangrijk middel waarmee individuen kennis verzamelen. Hoewel de meeste studies zich concentreren op de structuur en configuratie van netwerken, zijn er ook argumenten om het karakter van de individuele relaties in dit kader te bestuderen. Eeefje heeft het proces om tot kennis te komen via een persoonlijk netwerk verder onderzocht in haar afstudeerschriptie.

Anique HuijnenNetwerken, Net Werk: Een onderzoek naar de effecten van netwerkworkshops
Anique heeft in haar afstudeeronderzoek onderzocht hoe het volgen van een netwerkworkshop het onderhouden van het individuele netwerk beïnbloedt. Daartoe heefts ze verschillende workshops van La Red bijgewoond en de deelnemers voor, tijdens en na de workshops geïnterviewd. Haar conclusie is dat de deelnemers na het volgen van een workshop veel bewuster omgaan met hun netwerk.

Tycho van RooExploitation and Exploration in a Network Organization: How to create organizational ambidexterity through organizational learning
‘Organizational ambidexterity’ is het vermogen van organisaties om zowel efficiënt te werken als zich continu aan te kunnen passen aan een veranderende omgeving. Om als bedrijf in de huidige maatschappij succesvol te zijn is dat een essentiële vaardigheid. Tycho heeft in zijn Master scriptie onderzocht hoe deze flexibiliteit ontstaat en komt op zes verschillende voorwaarden om tot ‘organizational ambidexterity’ te komen.

Jordi WubbelsGo Network
Tijdens congressen en beurzen willen de deelnemers graag zo veel mogelijk interessante contacten opdoen. Maar wie is nou voor jou interessant? Jordi zag hier een interessant probleem om met zijn Bachelor eindproject aan te pakken. Het resultaat is een video netwerk platform waar beursbezoekers zich met hun voorkeuren en doelen al kunnen voorstellen voorafgaand aan de beurs of het congres.

Judica WondergemOntwikkeling van de vrouwelijke ambitie
In haar scriptie onderzoekt Judica wat de effecten van sekse-specifieke trainingen zijn op het ambitieniveau van vrouwen. Hoewel men denkt dat trainingen gericht op ambitie en leiderschap wenselijk zijn om meer vrouwen aan de top te krijgen, is het effect van zulke trainingen nog niet duidelijk gemeten.

Maarten Stevens

Erik Jan van Dijk

Janet Tankink