Eefje Steegh

Adviseur sociale netwerkanalyse

Eefje Steegh is adviseur sociale netwerkanalyse bij La Red. In deze rol adviseert zij klanten van La Red over het strategisch opbouwen en onderhouden van hun netwerk. Haar sterke kant is het vertalen van wetenschappelijke concepten naar praktische oplossingen die klanten verder helpen.

Tijdens de laatste fase van haar studie Organisatiewetenschappen begon Eefje in 2007 bij La Red als stagiare en afstudeerder. Uiteindelijk schreef

zij voor La Red haar masterscriptie ‘Personal networks as an antecedent for knowledge’ waarin zij de relatie onderzocht tussen kenmerken van persoonlijke netwerken en het vergaren en ontwikkelen van kennis.

Eefje is tevens werkzaam bij de gemeente Capelle aan den IJssel als concernadviseur, waar zij de interne organisatie adviseert over concernbrede projecten. Een echte spin-in-het-web functie omdat het verbinden van mensen en kennis centraal staat.

In haar vrije tijd stapt Eefje graag op de racefiets of spreekt af met vrienden om gezellig samen te eten of een drankje te drinken.

LinkedIn
ln.deralnull@hgeets