Pauline de Wilde

Workshopleider

Pauline de Wilde is workshopleider bij La Red. Haar belangrijkste doel is mensen op weg te helpen om hun droom waar te maken. In de workshops van La Red koppelt zij dat aan netwerkverlanglijstjes en het inzetten van ambassadeurs in je netwerk.

Virtueel netwerken is waar Pauline zich in heeft gespecialiseerd. Als geen ander weet ze wat het uithangbordeffect betekent in je virtuele netwerk. Daarnaast is ze goed in de netwerkverschillen tussen mannen en vrouwen. Ze is dan ook een graag geziene workshopleider bij vrouwennetwerken. Verder maakt Pauline zich als ambassadeur voor On Stage sterk om ook VMBO-leerlingen hun dromen te laten waarmaken. La Red verzorgt bij On Stage de leerlingtraining netwerken.

Pauline is afgestudeerd econoom, maar ontdekte in Amerika haar passie, acteren. Ze maakte een carrièreswitch en volgde een opleiding aan Freehold/Studio Theatre Lab. Al snel speelde ze in diverse films en stond ze ‘op de planken’. Terug in Nederland volgde Pauline diverse opleidingen en workshops. Ze speelde in tv-series en toneelproducties en presenteerde verschillende tv-programma’s. Ze heeft haar droom waargemaakt, maar ze blijft haar economische achtergrond trouw. Vanuit haar eigen bureau verzorgt ze workshops Spotlighting your talents.

LinkedIn
ln.deralnull@redielpohskrow