Ruud van Wingerden

Netwerkadviseur

Ruud van Wingerden is netwerkadviseur en netwerktrainer bij La Red. Hij adviseert en traint vanuit de gedachte van ‘wederkerigheid en vertrouwen’ en speelt graag een rol bij het verbinden van mensen en organisaties.

Ruud heeft zich gespecialiseerd in virtueel netwerken en de beleidsontwikkeling rondom dit onderwerp. Zowel in een technische omgeving als bij brancheorganisaties is Ruud als een vis in het water.

Ruud heeft jarenlange ervaring als coach, trainer, leidinggevende en ondernemer in het bedrijfsleven. Hij is mede-eigenaar van Binnenstebuiten Groei & Ontwikkeling. Zijn ambitie voor 2020 is dat hij zichzelf blijft verbazen en vragen blijft stellen aan zijn omgeving en zichzelf. Ruuds doel is zo een bijdrage leveren aan ruimte voor creativiteit, in durven en doen, wat leidt tot (werk)plezier en energie. Dat hij sinds twee jaar teksten schrijft voor de Motivatiekalender sluit hier mooi op aan.

Van kinds af aan is Ruud dol op sport. Hij is met veel plezier zowel privé als professioneel verbonden aan de voetbalwereld. Hij begeleidt en traint sporters en bestuurders op het mentale vlak.

LinkedIn
Twitter
ln.deralnull@nedregniwnav