GA MEE NAAR SARDINIË!

Unieke kans! Netwerkcoaching door La Red in een back-to-basic retreat
Leer je netwerk optimaal te benutten!

 

Je netwerken zijn veel invloedrijker dan je denkt. De groepjes mensen waar je bij hoort en in beweegt hebben invloed op jouw levensstijl, geluk, toegang tot werk en gezondheid. Je netwerken onder de loep nemen is dus slim. Sterker nog: het loont de moeite om je netwerken opnieuw te ontwerpen
zodat ze bijdragen aan een langer en gelukkiger leven.

Netwerkend werken

Op het unieke, authentieke Sardinië leert sociaal kapitaal expert Miriam Notten je je netwerken optimaal inzetten, dat heet netwerkend werken. In een absoluut veilige omgeving oefen je met de kunst van het netwerkend werken. Het gaat niet om de hoeveelheid contacten die je hebt, maar om de kwaliteit ervan. Alle ballen in de lucht houden is nou eenmaal onmogelijk.

Blue zone Sardinië

Sardinië is een van werelds vijf blue zones; plekken waar mensen op in goede gezondheid erg oud worden. Hun netwerk speelt daarbij een essentiële rol. Daarom kiezen wij voor Sardinië. Dé plek om te leren hoe de blue zone regel Choose your Tribe voor jou kan gaan leven en werken.

Wanneer?

We gaan elk voorjaar en elk najaar. Houd onze agenda in de gaten voor de exacte data. Alvast een voorproefje? Bekijk het filmpje van 2019!

Er bestaat een kans dat alles nog niet terug bij het normale is in het voorjaar van 2021. La Red hanteert daarom een Corona Protocol. We zullen je zoveel mogelijkheid op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de reis naar Sardinië. Houd onze pagina dus goed in de gaten.

 

 

Sardiniereis

Tijdens deze retreat…

 • Leer je je netwerk optimaal te benutten. Zowel op werk- als sociaalgebied.
 • Word je gecoached door sociaal kapitaal en netwerkexpert Miriam Notten
 • Worden we op Sardinië begeleid door Sardisch-Nederlandse reisleiding met hoge gunfactor in heel Sardinië
 • Verblijf je in meer dan keurige authentieke agriturismo’s
 • Vinden de leerzame sessies plaats op, om en vanuit de agriturismo’s
 • Gaan we op excursie naar Ongewoon Sardinië plekken
 • Hebben alle excursies een directe link met de inhoudelijke sessies
 • Geniet je vanuit een hooggewaardeerde en nog steeds en puur gebleven agriturismo
 • Is er een open persoonlijke sfeer, met diepgang, humor en positieve voeding.

Van dag tot dag

DAG 1
Aankomst Olbia en transfer naar agriturismo. Onderweg doen we inspiratie op over hoe netwerken aanstekelijk kan zijn. Natuurlijk op een uniek, ongewoon Sardinie plek.

DAG 2
La Red inspiratiesessie: hoe kan je je eigen netwerk uittekenen, meten en aanpassen? In aansluiting daarop bezoeken we twee illustratieve top-10 Sardische prehistorie-schatten.

DAG 3
Verder aanpassen en bijslijpen doen we onderweg. Inclusief bezoek aan de unieke messenmaakster van het eiland.

DAG 4
La Red inspiratiesessie: waar vind je hulp in je netwerk, hoe ontsluit je het en wat voor lidmaatschappen helpen? De Sardische inspiratie komt van UNESCO-uniek samenwerkende Sarden die elkaar zorgvuldig aanvullen.

DAG 5
La Red inspiratiesessie: wat is je verhaal? En wat is je verlanglijst? We bezoeken spectaculaire Sardische prehistorische sites die niets aan de verbeelding overlaten.

DAG 6
La Red inspiratiesessie: hoe blijf je qua netwerk alert en attent, met een goed luisterend oor? Aansluitend bezoeken we Sardische UNESCO-meesters met een uitstekend luisterend oor.

DAG 7
La Red inspiratiesessie: hoe werken relaties? Soort zoekt soort en wederkerigheid.
We rijden alvast terug richting het vliegveld. Dit doen we langs de oostkust. We brengen een bezoek aan een magische Sardische-relatieplek.

DAG 8
Geïnspireerde vlucht terug naar Nederland.

Hoe meer zielen...

Hoe meer vreugd! Iedere boeking levert € 75,- korting op voor alle deelnemers!

Ideaal voor teambuilding!

Prijs

Voor een hele week betaal je: € 2.700,-

Voor een halve week (eerste helft of tweede helft): € 1.500,-

Dit is inclusief:

 • Vlucht van Schiphol naar Olbia
 • 7 (of 4) overnachtingen in authentieke agriturismo. Maak kennis met het pure Sardinië. VOL Pension
 • Gezamenlijk vervoer op het eiland
 • Alle maaltijden, inclusief lokale wijn
 • Gezellige lunchpicknicks
 • Live tolkservice
 • Dagelijks inspirerende La Red sessies.
 • Excursies naar unieke, verscholen Sardische plekken en personen
 • Persoonlijke inspiratie om de 9 Blue Zone-regels zelf toe te passen
 • Twee zeer ervaren inspirators

Waarom Sardinië?

Sardinië is een inspirerend, maar ook nog een onbekend eiland. In één woord is Sardinië samen te vatten als: sereen. Ook is Sardinië 1 van ’s werelds 5 Blue Zones. Dit zijn delen van de wereld waar mensen in relatief goede gezondheid veel ouder worden. Sardinië staat bol van inspiratie om invulling te geven aan de 9 regels van de Blue Zone bewoners. Kies je netwerk wijs is een van de blue-zone regels.

blue zone

De reisleiding

Miriam Notten

Netwerkend Werken met La Red. Niet zomaar een adviesbureau en niet zomaar een adviseur. Miriam werkt en leeft al meer dan 30 jaar volgens de principes van netwerkend werken. De absolute expert in het opbouwen en ontsluiten van sociaal kapitaal. Met Miriam leer je te bouwen aan overvloed. Choose your tribe! Want jouw netwerken zijn veel invloedrijker dan je denkt!

Sam Pitzalis

Sam Pitzalis is niet zomaar een reisleider. Sam heeft diepe roots in Sardinië: een inspirerende expert-guide. Samen met Sam ontdekken we Sardinië ’s  heart & soul. Sam staat voor een leerzame mix van avontuur, VIP-tour en Retreat.

Sardinië 2020 Formulier

Sardinie