Hermione Tomson

Coach

IK DOE Ik help je om weer bij jezelf te komen en te weten wat belangrijk voor je is. Aandacht voor de binnenwereld dus.
Als je daar contact mee maakt, kun je weer keuzes maken en gaan de dingen lopen zoals jij dat wilt. Je staat weer zelf aan het stuur en ervaart kracht en energie om de volgende stappen te zetten.

Ik ben Personal Life Coach voor professionals op hbo/vwo niveau die vastlopen in hun werk of privé. Veelal dertigers en veertigers die zich afvragen of ze wel het leven leiden dat ze zouden willen leiden. Je leven is op heden min of meer vanzelf gegaan en je bent een beetje kwijtgeraakt wat nou écht belangrijk is voor jou.

IK WIL ZAKELIJK GEVONDEN WORDEN door mensen die individuele coaching kunnen gebruiken om weer in hun kracht te komen. Mensen die net als ik heel nieuwsgierig zijn, nieuwe dingen willen ervaren en altijd bezig zijn om nog meer uit het leven te halen. Ik noem het levenskunst en wil mij graag - samen met anderen - verder ontwikkelen.

IK WIL PRIVÉ GEVONDEN WORDEN door iedereen die wil delen wat hem of haar op verrassende wijze in zijn of haar kracht heeft gebracht (een opleiding, ervaring, boek, ontmoeting etc.) en levenswaarde heeft.

www.linkedin.com/in/hermionetomson