La Red Headquarters
WestCord Hotel Delft

Olof Palmestraat 2
2616 LM Delft

t: +31-(0)15-2127544

Voicemails volgen we dezelfde dag op en e-mails beantwoorden we zoveel mogelijk dezelfde dag, maar uiterlijk binnen twee werkdagen.

Algemeen: info@lared.nl
Hannie: officemanager@lared.nl
Miriam: notten@lared.nl

KvK nummer: 27257918
BTW nummer: NL821353688B01
IBAN: NL45RABO0368197859

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Delft kan je de lijnen 61 en 64 nemen. Stap uit bij de halte Ikea - Olof Palmestraat. Het WestCord Hotel bevindt zich tegenover de bushalte op 5 minuten loopafstand.

Met de auto

WestCord Hotel Delft ligt aan de A13 ter hoogte van afslag 9 (Delft - Ikea). Je kan gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

“De wereld was altijd al klein. Zelfs zonder computernetwerken was ieder van ons slechts via vijf anderen wereldwijd met elkaar verbonden.
Facebook maakt dat nog kleiner. Niet vreemd dat, terwijl je ouder wordt, je elkaar altijd wel weer op één of andere manier tegen komt.”
Eefje Steegh, afgestudeerd bij La Red en nu Senior adviseur sociaal domein bij Transitiepartners.

Onze professionals hebben ruime ervaring met alle aspecten van Netwerkend Werken en zetten hun talenten in om onze opdrachtgevers een stap verder te brengen. Samen verzorgen we maatwerk voor onze klanten. La Red is een netwerkorganisatie en werkt met een klein team, aangevuld met een netwerk van partners, vaste freelancers, trainers, stagiaires en afstudeerders. Vanzelfsprekend verzorgen wij ons eigen netwerk met duizenden connecties goed. We onderhouden contact met onze voormalige collega’s; onze waardevolle ambassadeurs en blijvend onderdeel van ons netwerk.

 

Miriam Notten – Managing Consultant, spreker en oprichter van La Red

Tatiana van Rijswijk – Senior adviseur en trainer netwerkend werken

Marjan Jongsma - Data Scientist en ONA en SNA Netwerkanalyses

Ronald van Es – Senior adviseur en trainer netwerkend werken

Arnold Leenheer - samenwerkingspartner, strategie

Marc Smith - Partner voor NodeXL, Netwerkanalyses

Nancy van Geenen - Grafische vormgeving

Arjan Wooning - ICT

 

 

Eric van Berkel - senior trainer en coach

Sandra Reeb-Gruber - Opleidingsdeskundige en ontwerp La Red Academy

Connie van Rossum - Communicatiemanager - Ontwerpen en redigeren

Hannie Aalbrechtse - Officemanager La Red

Leo van Ruijven - Fotograaf

Jordy Visser - Videograaf

 

WIJ ZIJN ONDERDEEL VAN...

Erkend leerbedrijf

La Red is een erkend leerbedrijf. Deze erkenning is verstrekt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Erkende leerbedrijven bieden kwalitatief goede stages en leerbanen voor mbo-studenten onder begeleiding van deskundige praktijkopleiders. Bij SBB werken middelbaar beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om mbo-studenten de beste praktijkopleiding te bieden met uitzicht op een baan. We hebben geregeld stageplaatsen voor Medewerkers marketing & communicatie, management assistant en medewerker evenementenorganisatie.

CRKBO geregistreerd

La Red is een ‘CRKBO geregistreerde instelling’. Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun opleidingen btw-vrij aanbieden. Onze registratie als Instelling is vanaf 13-07-2019 opnieuw 4 jaar geldig.

Lid van het NSWP

Het National Safety at Work Platform (NSWP) brengt alle stakeholders op het gebied van veilig & gezond werken bij elkaar en helpt organisaties om veilig te werken. La Red kijkt met een netwerkbril naar veiligheid. Cultuur, gedrag, mores, kennis; het is allemaal ‘besmettelijk’ en stroomt via de (in)formele relaties die we met elkaar onderhouden. Hoe hoger de mate van vertrouwen des te groter de adoptie van ander gedrag. Als (veiligheids)manager is het dus belangrijk om te weten hoe de hazen lopen. Wie kent wie en wie zijn de zogeheten change agents in de organisatie? Díe netwerkknooppunten – met een goed ontwikkeld netwerk binnen en buiten de eigen werklocatie – zullen de gewenste veiligheidscultuur met succes uit kunnen dragen.

Kunsthal Zakenkring

De Kunsthal Zakenkring biedt een inspirerende omgeving met kunst en cultuur. Elk succes begint met een goed idee. Zowel in zaken als in kunst. De Kunsthal Zakenkring koppelt creativiteit aan ondernemen. De Zakenkring is een laagdrempelig platform voor ondernemers met als thuisbasis de Kunsthal: dé locatie om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. La Red heeft voor deze no-nonsense kunstomgeving gekozen om daar haar netwerk te laten groeien en bloeien. Kunst blijkt in veel nevenactiviteiten een rol te spelen in beslissend Nederland. De route naar de top kent vele kunsthaltes, daarom gaan we graag naar 010.

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent en duurzaam ondernemings- en vestigingsklimaat. Zij spreken namens ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren, met als doel: ruimte voor ondernemerschap. Bij VNO NCW vindt La Red gelijkgestemden en een grote variëteit aan ideeën en perspectieven. Al jaar en dag blijkt deze ondernemersorganisatie zeer invloedrijk. Navigeren door invloedrijke netwerken begint hier.

Pay it Forward Foundation

La Red joined the global Pay it Forward Day movement. This movement encourages people to do good deeds for others without asking for anything in return except for the recipients to pay it forward to others in need.

Werkwaardig

Werkwaardig is een regionaal platform van en voor werkgevers in de regio Delft en Rijswijk. Tijdens evenementen en workshops ontmoeten en inspireren zij elkaar rond de ‘P’ van People als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

INSNA

La Red joined the International Network of Social Network Analysis. INSNA is the professional association for researchers interested in social network analysis. Social network analysis is focused on uncovering the patterning of people's interaction.

NCD

La Red is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Leiderschap en Directeuren. NCD is een vereniging gericht op het elkaar inspireren en ondersteunen bij persoonlijke groei in een veilige en plezierige omgeving. Bewust en positief ondernemerschap is de gemeenschappelijke rode draad. Dat netwerken werkt blijkt uit de grote opgetelde waarde aan kennis, kunde en contacten van de collega’s binnen de NCD.