La Red (Spaans voor ‘het netwerk’) bestaat sinds 2003 en is gespecialiseerd in Netwerkend Werken. Wij bieden, als enige in Nederland, het complete pakket van strategie, analyse, gericht advies en training van competenties om het Netwerkend Werken van strategie tot implementatie in organisaties te integreren.

Met ons gevarieerde team van wetenschappers, adviseurs en trainers, bieden we opdrachtgevers de unieke combinatie van theorie en praktijk. Op basis van wetenschappelijke kennis, analyseren wij uw relatienetwerken en adviseren wij u hoe deze verder op te bouwen en strategisch te benutten. Daarnaast trainen we uw vaardigheden om uw netwerkcompetentie te ontwikkelen, de basis om duurzame, wederkerige relaties op te bouwen en te onderhouden.

Wij sturen op de ‘verbonden medewerker’, als onderdeel van een waardevol, robuust netwerk, zowel binnen als buiten uw organisatie. Onze gesprekspartners zijn de beslissers, de directeuren en het hoger management, voornamelijk HR-, talent-, innovatie-, kennis-, informatie-, transitie, mobiliteits- en commercieel managers.

Behalve in het kader van onze consultancy, delen we onze kennis ook in de La Red Netwerkclub, een eigen platform, waarin we onze leden en gasten inspireren en actief met elkaar en elkaars netwerk in contact brengen.

Om al het menselijk en sociaal kapitaal binnen en tussen organisaties te laten renderen is La Red de samenwerking aan gegaan met Bureau de Bont. Bureau de Bont zorgt voor business- en organisatieontwikkeling in de breedte. Zij ondersteunt organisaties op het gebied van commercie en marketing, rendementsverbetering, projectmanagement, strategische ontwikkeling, kwaliteitsmanagement, opleidingen en HRM. Samen zorgen we er voor dat alle talenten en netwerken maximaal bijdragen aan de organisatiedoelstellingen van jouw organisatie.

We komen je graag helpen