Binnen een paar minuten komt je bijeenkomst tot leven! 

Je herkent het vast. Je organiseert een bijeenkomst en de gesprekken gaan over onderwerpen die altijd worden besproken. Je leert elkaar niet echt kennen en helpt elkaar niet verder.

Gesprekken die inspireren

Miriam Notten, initiatiefnemer La Red Connect: "Ik zie mensen al jaren worstelen om échte gesprekken te voeren. Gesprekken die inspireren en die ergens toe leiden. Dit is de reden waarom ik La Red Connect heb ontwikkeld. Met dit netwerkspel krijg je iedereen in beweging en aan de praat. Het resultaat: een zee aan waardevolle (nieuwe) ontmoetingen." 


BESTEL LA RED CONNECT

Betaling per factuur meegeleverd met het pakket!

Direct in beweging, want iedereen zoekt naar het kaartje met dezelfde afbeelding  

Iedere deelnemer krijgt een kaartje met een afbeelding op de voorkant en twee vragen op de achterkant. Het spel begint met de zoektocht naar de deelnemer met dezelfde afbeelding. Zo loopt iedereen zoekend door elkaar om de match te maken. 

Is de match gelukt en heb je kennis gemaakt, dan stel je de vraag die op het kaartje staat. Na twee minuten ga je naar de volgende vraag. Zo ben je ongeveer 10 minuten met elkaar in gesprek. 

De spelleider geeft dan het startsein voor de volgende ronde. Je wisselt de kaart met een andere deelnemer en het spel begint opnieuw met de zoektocht. 

Speel je het spel met drie ronden dan heeft iedere deelnemer drie gesprekken gehad. De video geeft een mooi beeld hoe La Red Connect elk event tot een succes maakt. Let vooral op het aanzwellende geluid van mensen die met elkaar in gesprek zijn.  

Het resultaat na 10 minuten is voor elke deelnemer een waardevolle kennismaking

Ervaring leert dat de spelleider eerder moeite heeft om deelnemers het gesprek te laten beëindigen, dan het gesprek te laten beginnen.

MATCH

Je gaat op zoek naar degene met een kaartje met dezelfde afbeelding. Gevonden? Natuurlijk stel je je eerst voor. 

MEET

Je stelt de vier vragen aan de ander. Het zijn allemaal laagdrempelige vragen die je helpen het gesprek op gang te brengen en te houden. Bijv. 

 • In welk land zou je nog wel eens willen wonen? 
 • Wat is het grootste risico dat je ooit hebt genomen? 
 • Wat is de kleur van je lievelingseten?  

EXPLORE

Door de vragen ontdek je snel meer over de ander. Wat bindt je of waarin ben je juist heel anders dan de ander.

RESULT

De start van een relatie. Dát is waar je bezoekers naar op zoek zijn. Mensen die andere werelden voor hen kunnen openen. En natuurlijk een inspirerend gesprek.  

Met één spel kun je aan de slag met maximaal 48 gasten. Zij krijgen allemaal een kaartje met een afbeelding op de voorkant en twee vragen op de achterkant. Heb je meer gasten? Geen probleem, dan gebruik je meerdere spellen.

Honderden bedrijven gebruiken het reeds als gespreksstarter!

La Red Connect is de vernieuwde editie van de in 2015 uitgebrachte versie. Inmiddels wordt het spel gebruikt als succesvolle gespreksstarter door honderden bedrijven in de Top 1000, overheden, MKB en ZZP. 

Organisaties zoals SNS bank, BAM Infra Nederland, UWV Werkbedrijf, Rabobank Zuid-Holland Midden, Promolding, Stichting Praktijkleren, Vialis en Cees Advocaten.  

Leuk, makkelijk en snel te spelen

Dit zeggen een de gebruikers van La Red Connect!

“Hartstikke leuk om met jullie gedachtegoed aan de haal te mogen gaan in de vorm van dit spel!” Veronique van Zanten - Koning & Vogel

“Ja, leuk spel van LaRed! Gebruik het ook met enige regelmaat." Maud Damme Corporate Relations Manager bij NEN" 

“Mooi spel! Heb het graag in m'n eigen gereedschapskist!" Livina Tummers - Staatsbosbeheer

“Leuk, makkelijk en snel te spelen en ook effectief en leerzaam. Ik gebruik La Red connect voor verschillende activiteiten. Van een buurtfeestje, tot een netwerkavond of van een laagdrempelige warming-up oefening tot energizer of als aanleiding tot verdiepende gesprekken. Waarom? Omdat iedereen het spelletje Memory kent. Omdat er leuke vragen op staan. Omdat mensen nieuwsgierig zijn naar anderen en omdat mensen graag een spelletje spelen. Het biedt daarnaast diverse mogelijkheden om er al dan niet veel of weinig toe doen met de opzet en gespreksopbrengsten. Belangrijk voor mij is dat het laagdrempelig is en mensen makkelijk in contact laat komen met anderen. Ook als men minder zin heeft om mee te doen, geeft dat toch ook weer aanleiding om met anderen die dat (ook) niet hebben, weer in gesprek te gaan. En daar ben ik dan toch vaak net op uit: gesprekken starten en onderwerpen aanreiken die minder 'casual' zijn als 'het weer, het verkeer, de laatste voetbalwedstrijd" Ronald van Es - WorldSkills Netherlands 

“Op onze bruiloft zorgden we met La Red Connect voor een verbinding tussen al onze gasten. We kennen vooral tweetallen en wilden voorkomen dat iedereen in tweetallen zou blijven staan die dag. Door voor de taart La Red Connect te spelen, kletste iedereen daarna met elkaar. Een aanbeveling.” Madelon

Geschikt voor elk soort kennismaking of introductie


La Red Connect speel je bijvoorbeeld tijdens: 

 • Onboarding programma's van nieuwe medewerkers
 • Netwerktrainingen 
 • Personeelsbijeenkomsten 
 • Relatiebijeenkomsten 
 • Jubilea 
 • Borrels 
 • Recepties 

Maak van kennismaken een feestje

Wat vraag je aan iemand wanneer je iemand ontmoet? Meestal de geijkte dingen. Zoals: Waar woon je?, Wat doe je voor werk? Of je babbelt wat over het weer. Dit kan beter, leuker en effectiever! 

Hiervoor gebruik je La Red Connect. Dé snelle weg naar wat anderen echt bezighoudt en beweegt. Speel het spel en maak van kennismaken een feestje!

Over Miriam Notten

oprichter en managing consultant van La Red

“La Red Connect is behalve vermakelijk om te spelen ook een effectief instrument bij kennismakingen. 

Het zijn juist die andere vragen in het spel die een reservoir aan emoties, meningen en echte verhalen losmaken. 

Die vraag over kantine-eten bijvoorbeeld. Zou je die ooit zelf stellen? Ik voorspel je: stel hem eens aan iemand die suiker mijdt of vegetariër is. Je krijgt ineens heel veel te horen over iemand zijn levensstijl, wilskracht en kijk op het leven! 

En daar gaat het om. Je raakt echt met elkaar aan de praat. Op een spontane manier. Met La Red Connect ontloop je de standaard vragen en beleefdheden met hun oppervlakkige antwoorden.”

Wat krijg je toegezonden?

 • Je krijgt een luxe doos met de 48 stevige, gelamineerde afwasbare kaarten
 • De kaarten zijn voorzien van prachtige ontwerpen en elke kaart heeft twee vragen over allerlei ontwerpen om je gesprekspartner te leren kennen
 • Een handleiding over het gebruik

Introductiekorting! 

Bestel La Red Connect voor slechts €133,= ipv €188,= Géén verzendkosten. Het spel heeft een 100% tevredenheidsgarantie. 

€ 188,= €133,=


MIS DIT NIET, BESTEL HIER

Betaling per factuur meegeleverd met het pakket!

Meer dan 48 gasten?

Wil je La Red Connect met meer dan 48 gasten spelen? Bestel dan een extra spel. Zijn er kaarten zoekgeraakt of versleten, dan is het mogelijk om extra kaarten te bestellen. Een speciale editie is mogelijk neem dan contact met ons op.