La Red Headquarters
WestCord Hotel Delft,
zaal Lisbon.
Olof Palmestraat 2
2616 LM Delft

t: +31-(0)15-2127544

La Red Matchmakers
e: ln.deralnull@srekamhctam

La Red Businessclub
e: ln.deralnull@krewtenderal

La Red Academy
e: ln.deralnull@ymedaca

La Red Corporate
e: ln.deralnull@etaroproc

KvK nummer: 27257918
BTW nummer: NL147706701B01
IBAN: NL45RABO0368197859

 

 

Volg ons op Twitter, LinkedIn, YouTube, Google Photos of Facebook voor wetenswaardigheden en events. 
In twitter gebruiken we de volgende hashtags:

#LRnetwerk voor de La Red Businessclub;

#sociaalkapitaal voor hulp in je netwerk;

#connectmemory voor het kennismakingsspel;

#netwerkendwerken voor jouw ervaringen met netwerkend werken.

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Delft kan je de lijnen 61 en 64 nemen. Stap uit bij de halte Ikea - Olof Palmestraat. Het WestCord Hotel bevindt zich tegenover de bushalte op 5 minuten loopafstand.
Met de auto
WestCord Hotel Delft ligt aan de A13 ter hoogte van afslag 9 (Delft - Ikea). Je kan gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

“De wereld was altijd al klein. Zelfs zonder computernetwerken was ieder van ons slechts via vijf anderen wereldwijd met elkaar verbonden.
Facebook maakt dat nog kleiner. Niet vreemd dat, terwijl je ouder wordt, je elkaar altijd wel weer op één of andere manier tegen komt.”
Eefje Steegh, afgestudeerd bij La Red en nu Adviseur sociaal domein bij de Gemeente Capelle a/d IJssel.

Onze professionals hebben ruime ervaring met alle aspecten van Netwerkend Werken en zetten hun talenten in om onze opdrachtgevers een stap verder te brengen. Samen verzorgen we maatwerk voor onze klanten. La Red is een netwerkorganisatie en werkt met een klein team, aangevuld met een netwerk van partners, vaste freelancers, trainers, stagiaires en afstudeerders. Vanzelfsprekend verzorgen wij ons eigen netwerk met duizenden connecties goed. We onderhouden contact met onze voormalige collega’s; onze waardevolle ambassadeurs en blijvend onderdeel van ons netwerk.

 

 

 

Miriam Notten – Managing Consultant en founder van La Red

 

Tatiana van Rijswijk – Senior consultant en Trainer

Ronald van Es – Netwerkadviseur

Martin van der Gaag – Senior Netwerkadviseur

Leo van Ruijven - fotograaf

Arjan Wooning - ICT

 

Onze parttime medewerkers en stagiaires:

Florian Huisman en Michiel van Lohuijzen zijn de TU Delft wizzkids die netwerkanalyses voorbereiden en uitvoeren

Anouska Pachai - stagiaire 

WIJ ZIJN ONDERDEEL VAN...

Erkend leerbedrijf
La Red is een erkend leerbedrijf. Deze erkenning is verstrekt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Erkende leerbedrijven bieden kwalitatief goede stages en leerbanen voor mbo-studenten onder begeleiding van deskundige praktijkopleiders. Bij SBB werken middelbaar beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om mbo-studenten de beste praktijkopleiding te bieden met uitzicht op een baan. SBB ondersteunt zowel (leer)bedrijven als het beroepsonderwijs. Het bedrijfsleven krijgt wat het nodig heeft en studenten zijn beter voorbereid op de toekomst. Meer informatie vind je op de website van SBB.
CRKBO geregistreerd
La Red is een ‘CRKBO geregistreerde instelling’. Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun opleidingen btw-vrij aanbieden.
Lid van het NSWP
National Safety at Work Platform (NSWP). Het NSWP brengt alle stakeholders op het gebied van veilig & gezond werken bij elkaar en helpt organisaties om veilig te werken. La Red kijkt met een netwerkbril naar veiligheid. Cultuur, gedrag, mores, kennis; het is allemaal ‘besmettelijk’ en stroomt via de (in)formele relaties die we met elkaar onderhouden. Hoe hoger de mate van vertrouwen des te groter de adoptie van ander gedrag. Als (veiligheids)manager is het daarom interessant om te weten hoe de informele lijnen in de organisatie lopen. Wie kent wie en wie zijn de zogeheten change agents in de organisatie? Díe netwerkknooppunten – met een goed ontwikkeld netwerk binnen en buiten de eigen werklocatie – zullen de gewenste veiligheidscultuur met succes uit kunnen dragen.
Haga Ambassade

De HagaAmbassade brengt ondernemers en het HagaZiekenhuis samen om met elkaar de patiëntenzorg voortdurend te verbeteren. La Red speelt daar haar verbindende rol en brengt de onbekende vraag bij het onbekende aanbod.

Kunsthal Zakenkring

De Kunsthal Zakenkring biedt een inspirerende omgeving met kunst en cultuur. Elk succes begint met een goed idee. Zowel in zaken als in kunst. Innovatie is de basis van vooruitgang in iedere onderneming. Een innovatief idee ontstaat vaak als we ons dagelijkse werk even loslaten: op de fiets, al lezend of op een inspirerende plek. De Kunsthal Zakenkring biedt deze plek, waarbij zij creativiteit koppelt aan ondernemen. De Zakenkring is een laagdrempelig platform voor ondernemers met als thuisbasis de Kunsthal: dé locatie om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. La Red heeft voor deze no-nonsense kunstomgeving gekozen om daar haar netwerk te laten groeien en bloeien. Kunst blijkt in veel nevenactiviteiten een rol te spelen in beslissend Nederland. De route naar de top kent vele kunsthaltes, daarom gaan we graag naar 010.

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent en duurzaam ondernemings- en vestigingsklimaat. Zij spreken namens ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren, met als doel: ruimte voor ondernemerschap. Bij VNO NCW vindt La Red gelijkgestemden en een grote variëteit aan ideeën en perspectieven. Al jaar en dag blijkt deze ondernemersorganisatie zeer invloedrijk. Navigeren door invloedrijke netwerken begint hier.