La Red Headquarters
WestCord Hotel Delft,
zaal Lisbon.
Olof Palmestraat 2
2616 LM Delft

t: +31-(0)15-2127544

La Red Matchmakers
e: ln.deralnull@srekamhctam

e: ln.deralnull@krewtenderal

La Red Vrienden
e: ln.deralnull@nedneirv

La Red Academy
e: ln.deralnull@ymedaca

La Red Corporate
e: ln.deralnull@etaroproc

Vragen over Privacy
e: ln.deralnull@ycavirp

KvK nummer: 27257918
BTW nummer: NL147706701B01
IBAN: NL45RABO0368197859

Volg ons op Twitter, LinkedIn, YouTube of Facebook voor wetenswaardigheden en events.

In Twitter gebruiken we de volgende hashtags:

#LRnetwerk voor de wetenswaardigheden uit ons netwerk

#VriendenvanLaRed voor acties rondom onze vrienden

#sociaalkapitaal voor hulp in je netwerk

#connectmemory voor het kennismakingsspel

#netwerkendwerken voor jouw ervaringen met netwerkend werken

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Delft kan je de lijnen 61 en 64 nemen. Stap uit bij de halte Ikea - Olof Palmestraat. Het WestCord Hotel bevindt zich tegenover de bushalte op 5 minuten loopafstand.
Met de auto
WestCord Hotel Delft ligt aan de A13 ter hoogte van afslag 9 (Delft - Ikea). Je kan gratis parkeren op de parkeerplaats van het hotel.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

“De wereld was altijd al klein. Zelfs zonder computernetwerken was ieder van ons slechts via vijf anderen wereldwijd met elkaar verbonden.
Facebook maakt dat nog kleiner. Niet vreemd dat, terwijl je ouder wordt, je elkaar altijd wel weer op één of andere manier tegen komt.”
Eefje Steegh, afgestudeerd bij La Red en nu Adviseur sociaal domein bij de Gemeente Capelle a/d IJssel.

Onze professionals hebben ruime ervaring met alle aspecten van Netwerkend Werken en zetten hun talenten in om onze opdrachtgevers een stap verder te brengen. Samen verzorgen we maatwerk voor onze klanten. La Red is een netwerkorganisatie en werkt met een klein team, aangevuld met een netwerk van partners, vaste freelancers, trainers, stagiaires en afstudeerders. Vanzelfsprekend verzorgen wij ons eigen netwerk met duizenden connecties goed. We onderhouden contact met onze voormalige collega’s; onze waardevolle ambassadeurs en blijvend onderdeel van ons netwerk.

 

Miriam Notten – Managing Consultant en founder van La Red

Tatiana van Rijswijk – Senior consultant en Trainer

Ronald van Es – Netwerkadviseur en Trainer

Martin van der Gaag – Senior Netwerkadviseur

Leo van Ruijven - fotograaf

Arjan Wooning - ICT

Arnout Ponsioen - Netwerkanalyses

Marc Smith - Netwerkanalyses

Lizzy de Wilde - PR en communicatie en Vriendenteam

Nancy van Geenen - Beeld en Vriendenteam

Arnold Leenheer - Strategie en Vriendenteam

Renée Prins - Trainer netwerkend werken

 

WIJ ZIJN ONDERDEEL VAN...

Erkend leerbedrijf

La Red is een erkend leerbedrijf. Deze erkenning is verstrekt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Erkende leerbedrijven bieden kwalitatief goede stages en leerbanen voor mbo-studenten onder begeleiding van deskundige praktijkopleiders. Bij SBB werken middelbaar beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om mbo-studenten de beste praktijkopleiding te bieden met uitzicht op een baan. 

Stagelopen? Kijk even bij

CRKBO geregistreerd

La Red is een ‘CRKBO geregistreerde instelling’. Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun opleidingen btw-vrij aanbieden.

Lid van het NSWP

Het National Safety at Work Platform (NSWP) brengt alle stakeholders op het gebied van veilig & gezond werken bij elkaar en helpt organisaties om veilig te werken. La Red kijkt met een netwerkbril naar veiligheid. Cultuur, gedrag, mores, kennis; het is allemaal ‘besmettelijk’ en stroomt via de (in)formele relaties die we met elkaar onderhouden. Hoe hoger de mate van vertrouwen des te groter de adoptie van ander gedrag. Als (veiligheids)manager is het daarom interessant om te weten hoe de informele lijnen in de organisatie lopen. Wie kent wie en wie zijn de zogeheten change agents in de organisatie? Díe netwerkknooppunten – met een goed ontwikkeld netwerk binnen en buiten de eigen werklocatie – zullen de gewenste veiligheidscultuur met succes uit kunnen dragen.

Kunsthal Zakenkring

De Kunsthal Zakenkring biedt een inspirerende omgeving met kunst en cultuur. Elk succes begint met een goed idee. Zowel in zaken als in kunst. De Kunsthal Zakenkring koppelt creativiteit aan ondernemen. De Zakenkring is een laagdrempelig platform voor ondernemers met als thuisbasis de Kunsthal: dé locatie om nieuwe ideeën op te doen en nieuwe mensen te ontmoeten. La Red heeft voor deze no-nonsense kunstomgeving gekozen om daar haar netwerk te laten groeien en bloeien. Kunst blijkt in veel nevenactiviteiten een rol te spelen in beslissend Nederland. De route naar de top kent vele kunsthaltes, daarom gaan we graag naar 010.

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW maakt zich hard voor een excellent en duurzaam ondernemings- en vestigingsklimaat. Zij spreken namens ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren, met als doel: ruimte voor ondernemerschap. Bij VNO NCW vindt La Red gelijkgestemden en een grote variëteit aan ideeën en perspectieven. Al jaar en dag blijkt deze ondernemersorganisatie zeer invloedrijk. Navigeren door invloedrijke netwerken begint hier.

Albedo Network

Het Albedo Network is er voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en bij wil blijven op het gebied van Marketing, Communicatie en Social Media. Elke maand delen topsprekers en experts hun kennis, waarmee ondernemers, professionals en zelfstandigen hun ‘stip op de horizon’ kunnen bereiken. Deelnemers ontvangen tips die zij direct kunnen toepassen. Ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Het Albedo Network is de kans om up-to-date te blijven. Daarna kunnen de deelnemers kennis en ervaring over het thema uitwisselen, elkaar ontmoeten en verbinden.