CONNECTING SOCIAL CAPITAL - CONNECTING THE DOTS

Connecting social capital is de paraplu van La Red want daar gaat het tenslotte om. Connecting social capital is het aan elkaar knopen van mensen, ideeën, kennis en informatie. We brengen de onbekende vraag bij het onbekende antwoord. Doordat we onze relaties echt kennen en weten wat ze kunnen, wordt je door ons gevonden voor allerlei vragen en doelen.

EEN KWESTIE VAN VINDEN EN GEVONDEN WORDEN

Matchmaking

Vinden

Stop met zoeken en ga vinden. Laat ons netwerk voor jou werken. Stel je zoekvraag en wij vinden wat jij zoekt. Dat gaat van een boek over 'shopping tomorrow' tot een baan als eerste-hulp arts en alles wat daar tussen zit. Dus schroom niet, stel je vraag en wij gaan voor je aan de slag. De tarieven zijn flexibel en beginnen bij € 88,=.

Vrienden van La Red

Gevonden worden

Doordat wij je goed kennen, zorgen we dat anderen jou vinden. Dat doen we voor onze vrienden. Jij vertelt ons wat wetenswaardig is. Daardoor kun je gevonden worden op die onderwerpen die jou raken. Die baan die je zoekt, best practises over een camping overnemen, de bijeenkomst bij een ROC waar je informeel kunt kennismaken met jouw doelpersonen.... We kennen je van haver tot gort doordat we met je kletsen, koffiedrinken en weten vaak meer over jou dan Google. Dus wordt je ook gevonden als studiestapelaar en kom je zomaar met een interview in het FD.