CONNECTING SOCIAL CAPITAL - CONNECTING THE DOTS

Connecting social capital is de paraplu van La Red, want daar gaat het tenslotte om. Met netwerkanalyses, advies, training én onze matchmakers zorgen we dat ieders sociaal kapitaal écht rendeert. Binnen Matchmakers brengen we de onbekende vraag bij het onbekende antwoord. Als geen ander zijn we in staat om mensen, ideeën, kennis en informatie aan elkaar te knopen.  Doordat we onze relaties echt kennen en weten wat ze kunnen, word je door ons en anderen gevonden voor allerlei vragen en doelen. Waar wenselijk gaan we ook op zoek voor jou. We zorgen voor opbrengsten in het nu en leren je zeker te sparen voor later!

EEN KWESTIE VAN VINDEN EN GEVONDEN WORDEN

Vinden

Stop met zoeken en laat ons het voor je vinden. Laat ons netwerk voor jou werken. Stel je zoekvraag en wij vinden wat jij zoekt. Dat gaat van een boek over 'shopping tomorrow' tot een baan als eerste-hulp arts en alles wat daar tussen zit. Dus schroom niet, stel je vraag en wij gaan voor je aan de slag. Dor onze netwerkrecruitment methode zijn we ook goed in het vinden van die talenten op de arbeidsmarkt die jij zoekt.

Gevonden worden

Doordat wij je goed kennen, zorgen we dat anderen jou vinden. Dat doen we voor onze community. Jij vertelt ons wat wetenswaardig is. Daardoor kun je gevonden worden op die onderwerpen die jou raken. Die baan die je zoekt, best practises over een camping overnemen, de bijeenkomst bij een ROC waar je informeel kunt kennismaken met jouw doelpersonen.... We kennen je van haver tot gort doordat we met je kletsen en koffiedrinken en weten vaak meer over jou dan Google. Zo word je ook gevonden als studiestapelaar en kom je zomaar met een interview in het FD.

OVERAL IN NEDERLAND

Do it ourselves

We organiseren altijd twee feestjes per jaar. Gratis toegankelijk voor onze Vrienden. Friends-to-be zijn ook welkom en betalen een kleine bijdrage. Je treft er mensen die nieuwsgierigheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel hebben staan. We delen onze kennis en kennissen en inspireren onze vrienden om actief met elkaar en elkaars netwerk aan de slag te gaan.

Join others

La Red is lid van andere interessante netwerken die passen bij allerlei doelen. We maken er ook een sport van om voor leuke evenementen en feestjes uitgenodigd te worden. En daar laten we jullie van mee profiteren! We vragen onze vrienden namelijk of ze met ons mee gaan naar al die andere evenementen.