Sardinie

GA MEE NAAR SARDINIË!

Unieke kans! Netwerkcoaching door La Red in een back-to-basic retreat.

Ga met me mee naar Sardinië om de magie van het eiland te ervaren én de fijne kneepjes van netwerkend
werken onder de knie krijgen.

Na deze unieke, zeer levensnuttige Sardinië-week gaat zelfs je bucketlist veel en veel meer aanvoelen als ‘ja zeg, te doen’! Je leert deze week rondom het thema netwerken eigenlijk ‘manifesteren’. Dus wil je ook besmet worden door geluk, kom leren wat je dan met je netwerk moet doen. Dito als je ‘gewoon’ wilt leven in overvloed. Of als je je nooit meer alleen wilt voelen. Want vallen bijvoorbeeld werk en activiteit weg, ooit, wie weet, het zijn onzekere tijden,  dan is de kracht van je netwerk superbelangrijk. En aan die kracht kun je beter ook preventief wat doen, dat begrijp je wel.

Netwerkend werken

Op het unieke, authentieke Sardinië leert sociaal kapitaal expert Miriam Notten je je netwerken optimaal inzetten, dat heet netwerkend werken. In een absoluut veilige omgeving oefen je met de kunst van het netwerkend werken. Het gaat niet om de hoeveelheid contacten die je hebt, maar om de kwaliteit ervan. Alle ballen in de lucht houden is nou eenmaal onmogelijk.

Blue zone Sardinië

Ook een ‘geruststellend sterk netwerk’ voelen, merken, ervaren: je leeft er langer gezond gelukkig door, en dat is de investering altijd waard. Een krachtig liefdevol netwerk hebben is een van de belangrijkste succesregels van de Gezond Gelukkig 100 wordende Sardijnen, die leven in een van de wereldwijd bekende Blue Zones.

 • Concreet 1: Altijd werk hebben, al dan niet in loondienst. Mijn netwerk is vangnet (voor als ik geen werk hebt), informatiebron (als ik nog niet weet wat ik wil), richtinggever (om op het juiste moment te horen dat er ergens een kans is), springplank (om een warme introductie mee te krijgen), ambassadeur (om te zorgen dat ik gekozen wordt).
 • Concreet 2: nooit eenzaam zijn, door een netwerk te bouwen met mensen van alle leeftijden en van allerlei pluimage.
 • Concreet 3: gewoonweg gelukkig zijn en blijven. Ik ga leren hoe geluk in netwerken besmettelijk is en hoe ik geluk op mijn pad kan krijgen.
 • Concreet 4: ik ga leren inventariseren en analyseren hoe dat netwerk van me/je eruit ziet en hoe het voor me/je werkt. Ook leer ik het maximale uit willekeurige ontmoetingen met anderen te krijgen en om mijn netwerkverlanglijstje te vervullen.

Wanneer?

Van vrijdag 26 mei t/m vrijdag 2 juni 2023.
Of je blijft nog een paar dagen extra, om nog meer van Sardinië te beleven!

We vliegen op Olbia en we nemen in principe allemaal dezelfde vlucht.

Wacht dus niet te lang met boeken.

Tijdens deze retreat…

 • Leer je je netwerk optimaal te benutten. Zowel op werk- als sociaalgebied
 • Word je gecoached door sociaal kapitaal – en netwerkexpert Miriam Notten
 • Worden we op Sardinië begeleid door Sardisch-Nederlandse reisleiding met hoge gunfactor in heel Sardinië
 • Verblijf je in meer dan keurige authentieke agriturismo’s
 • Vinden de leerzame sessies plaats op, om en vanuit de agriturismo’s
 • Gaan we op excursie naar Ongewoon Sardinië plekken
 • Hebben alle excursies een directe link met de inhoudelijke sessies
 • Geniet je vanuit een hooggewaardeerde en nog steeds en puur gebleven agriturismo
 • Is er een open persoonlijke sfeer, met diepgang, humor en positieve voeding

DAG 1

Aankomst Olbia en transfer naar agriturismo. Onderweg doen we inspiratie op over hoe netwerken aanstekelijk kan zijn. Natuurlijk op een unieke, ongewoon Sardinië plek.

DAG 2

De zon komt op zoals je die niet vaak hebt gezien, nieuw licht schijnt op ons allemaal deze week. Je voelt meteen al dat je deze week bijzondere inspiratie krijgt om nieuwe energie ook echt toe te laten, binnen kaders. Je gaat je netwerk tekenen en meten en aanpassen, zowel in de agriturismo als op een top-10 Sardische prehistorie-schat vol meetkundige figuren. Meten kan mooi en leuk zijn, naast nuttig!