Netwerkend werken kun je leren! Op opmerkelijk gezond 100 SARDINIË

Maak het mee op Sardinië, waar mensen stokoud nog steeds gezond zijn. En een sterk netwerk helpt ze concreet. Een verdiepende retreat in co-productie met KeepAliveTours en La Red, waardoor de Blue Zone-regel Choose your Tribe voor jou gaat leven, en werken.

Ook in deze retreat in co-productie met La Red ga je concreet aan de slag met een Blue Zone-regel.

En wel Choose your Tribe: zorg voor een netwerk van geruststellende kwaliteit, met hoge gunfactor.

Jouw netwerken zijn veel invloedrijker dan je denkt.

De groepjes mensen waar je bij hoort en in mee beweegt hebben invloed op jouw levensstijl, geluk, toegang tot werk en gezondheid. Kennis, gewoontes en emoties zijn besmettelijk en reizen door onze netwerken. En laat netwerken nou 1 van de 9 elementen zijn die invloed hebben op een lang en gezond leven!

Jouw netwerken onder de loep nemen en beoordelen wat ze voor je betekenen is dus slim. Sterker nog, het loont de moeite om je netwerken opnieuw te ontwerpen, zodat ze bijdragen aan een langer en gelukkiger leven. En het is handig om te oefenen met de kunst van netwerkend werken, zodat het makkelijk en leuk is om met en aan jouw netwerken te werken. Om te zorgen voor een appeltje voor de dorst en voldoende hulp van vrienden en bekenden. Zodat je je kunt wentelen in de overvloed van sociaal kapitaal.

Op, om en vanuit een veel meer dan keurig verzorgde authentieke agriturismo’s is er dagelijks een leerzame sessie. En de excursie daarna heeft nog een link met die sessie ook. Op meerdere manieren is er een verdiepend effect. Zo’n Sardinië-week is time-out en time-in tegelijk.

Opmerkelijk Gezond 100 Sardinië ontdek je niet met zomaar een VVkR-touroperator met STO-reisgarantie; want je reisleider is Sam Pitzalis, met diepe roots in Sardinië: een inspirerende expert-guide. ‘Via mij zie je Sardinië heart & soul.’ Choose your tribe! Sam staat voor een leerzame mix van Avontuur, VIP-tour en Retreat.

Netwerkend Werken met La Red. Niet zomaar een adviesbureau en niet zomaar een adviseur. Je trainer is namelijk Miriam Notten, die al meer dan 30 jaar volgens de principes van netwerkend werken werkt en leeft. De absolute expert in het opbouwen en ontsluiten van sociaal kapitaal. Met haar leer je te bouwen aan overvloed. Choose your tribe!

Kom:

  • leren in een inspirerende omgeving, met verdiepende excursies op Ongewoon Sardinië-plekken
  • vanuit een hooggewaardeerde en nog steeds en puur gebleven agriturismo
  • ervaren Sardisch-Nederlandse zorgzame reisleiding met hoge gunfactor in heel Sardinië
  • open persoonlijke sfeer, met diepgang, humor en positieve voeding
  • voorstudie voor je volgende vakantie!

Sardinië is een inspirerend, maar eigenlijk nog onbekend eiland. Het is 1 van ’s werelds 5 Blue Zones die bol staat van inspiratie om invulling te geven aan de 9 regels van de Blue Zone bewoners. Uiteindelijk samen te vatten in één woord: sereniteit.

VERTREK

van Schiphol op zondag 23 maart 2019 naar Olbia, terugreis op zaterdag 30 maart 2019.

 

PRIJS

Voor 7 overnachtingen in authentiek Sardisch agriturismo met bijzondere touch,  gezamenlijk vervoer op het eiland, alle maaltijden en lokale wijn en gezellige lunchpicknicks, live tolkservice, alle excursies naar welsprekende verscholen Sardische plekken en personen, persoonlijke inspiratie om de 9 gezond-100-Blue Zone-regels ook zelf toe te passen, dagelijks sessies La Red en aansluiting erop tijdens de excursies, een week lang begeleid door 2 ervaren inspirators en… geïnspireerd door reisgenoten met niveau: 2500 euro.

 

BOEKEN

na aanmelding ontvang je info om het bedrag over te maken naar Stichting Escrow; dan geniet je STO-reisgarantie.

 

Hou rekening met

  • je betaalt zelf de vlucht (wel kunnen we voor je boeken) en je reis- en annuleringskosten;
  • compleet verzorgde week, de diverse workshops, reisprogramma, entrees, overnachtingen o.b.v. volpension, en alle lunchpicknicks in de natuur, alle gezamenlijke eilandvervoer.

 

STEL EEN VRAAG

 

DAGOVERZICHT

DAG 1: Aankomst Olbia, transfer naar agriturismo. Onderweg ook Ongewoon-Sardinië-inspiratie over hoe netwerken aanstekelijk kunnen zijn.

DAG 2: Sessies over je netwerk tekenen en meten en aanpassen, in de agriturismo en… met bezoek aan twee illustratieve top-10 Sardische prehistorie-schatten.

DAG 3: Verder aanpassen en bijslijpen doen we onderweg, inclusief bezoek aan de unieke messenmaakster van het eiland.

DAG 4: Sessies over ‘waar vind je hulp in je netwerk’, hoe ontsluit je het, en wat voor lidmaatschappen helpen? Sardische inspiratie komt van UNESCO-uniek samenwerkende Sarden, die elkaar zorgvuldig aanvullen.

DAG 5: Sessies over je verhaal en je verlanglijst. Inclusief spectaculaire Sardische prehistorische sites die niets aan de verbeelding overlaten, en tegelijkertijd ook veel!

DAG 6: Hoe blijf je qua netwerk alert en attent, met een goed luisterend oor? Rondom de kennissessies bezoeken we Sardische UNESCO-meesters met een uitstekend luisterend oor.

DAG 7: Inspiratie over hoe relaties werken, soort zoekt soort en wederkerigheid. Terug richting vliegveld langs de oostkust, met bezoek aan Sardische magische-relatieplek.

DAG 8: Geïnspireerde vlucht terug naar Nederland.

 

Je aanmelden of meer informatie opvragen?

 

Zie ook op de website van KeepAliveTours

Voor de algemene voorwaarden en de garantieregeling verwijzen wij naar keepalivetours.com/algemene-voorwaarden-en-garantieregeling/