De belangrijkste vraag is of u beschikt over het juiste netwerk om uw organisatiedoelen te realiseren. We brengen uw persoonlijke en totale organisatienetwerken in beeld. We geven antwoorden op de vragen wat uw netwerk betekent of het past bij wat u doet en wat u strategisch en concreet wilt bereiken. Hoe u meer rendement haalt uit de netwerken van uw medewerkers.
Wij bieden analyses, advies, trainingen en coaching voor individuen, afdelingen en organisaties. Wij leren u Netwerkend Werken strategisch en praktisch in te zetten en aan te pakken binnen en buiten uw bedrijf of organisatie.

Meten is weten
Onze netwerkanalyses bieden inzicht in de kracht en zwakke plekken van uw relatienetwerken. Met onze wetenschappelijk meettechnieken analyseren we de grootte, de inhoud, de structuur en de kwaliteit van uw netwerk en dat van uw medewerkers. Wij brengen uw netwerk in beeld en leren u de betekenis daarvan te interpreteren. Zie het als een routeplanner: waar is mijn beginpunt (bij wie), waar stap ik over (via wie) en waar kom je uiteindelijk terecht (wat is mijn en ons netwerkbereik).

Leren netwerken
Vervolgens werken we met onze methoden en technieken, zoals serious games, trainingen op maat en workshops, aan de netwerkcompetentie van u en uw medewerkers.
Wij leren ze met plezier te netwerken (als vaardigheid), hoe contacten te leggen en relaties op een effectieve manier te onderhouden. Wij adviseren u hoe u overzicht houdt en welke keuzes u daarin kunt maken. Ondermeer hoe uw organisatie gebruik kan maken van social media en van persoonlijk contact, dus hoe u een bezoek aan een netwerkbijeenkomst productief maakt en hoe u zelf waardevolle netwerkbijeenkomsten kunt organiseren.

Leer te navigeren door het netwerk