Wie wil er niet op een professionele en ontspannen manier zijn netwerk verrijken en in goede sfeer, interessante, significante anderen ontmoeten tijdens zinvolle bijeenkomsten? Waar vindt u laagdrempelige ontmoetingen die leiden tot vervolgafspraken en uitgroeien tot zakelijke relaties met wederzijds renderende connecties en zakelijk voordeel? Denk aan:

  • Nieuwe klanten vinden;
  • Nieuwe medewerkers vinden of huidige medewerkers elders een betere plaats geven;
  • Kennis beter benutten;
  • Effectief samenwerken en allianties vormen;
  • Inspiratie opdoen voor persoonlijke groei of voor zakelijke ontwikkeling en innovatie.

Dat biedt de La Red Netwerkclub (sinds 2004) allemaal, het ideale podium om mensen te ontmoeten met uiteenlopende netwerken en achtergronden, want juist dát maakt onze La Red Netwerkclub zo waardevol. Hier ontmoet u juist niet altijd dezelfde oude bekenden.

Onze bijeenkomsten kenmerken zich door de altijd zorgvuldige mix van voor elkaar interessante aanwezigen: mensen die ertoe doen, beslissers en volwaardige gesprekspartners met heel verschillende achtergronden, branches, ervaringen, functies en leeftijden, met contacten die anders voor u moeilijk bereikbaar zouden blijven.

U kunt uw bezoek voorbereiden met de gastenlijst die u vooraf ontvangt. Mogelijk zijn zij zelf degene die u zoekt of kennen ze diegene in hun persoonlijk netwerk.

Ook brengen wij u gericht met elkaar in contact, want wij kennen onze leden en gasten en weten hoe ze elkaar onderling kunnen versterken, helpen of inspireren. Daarin ligt de kracht van het goed gastheerschap van de consultants van La Red, specialisten in social capital management. De La Red Netwerkclub helpt actief en gericht met de groei van uw sociaal kapitaal.

Samen met alle aanwezigen maakt u vervolgens de goede sfeer, met volop nieuwsgierigheid en de bereidheid tot onderling contact en interactie.
Hoe vaker u komt, des te beter u elkaar leert kennen. Dé basis voor vruchtbaar netwerken, voor geven en nemen, voor gunnen en delen, en het respectvol en oprecht met elkaar van gedachten wisselen over wat u zakelijk bezighoudt.

Dat alles creëren we voor onze leden en gastbezoekers in 18 avondbijeenkomsten per jaar, in Delft en Utrecht, plus een speciale ‘party’. Alle bijeenkomsten hebben een eigen thema, ingeleid door een inspirerende, zorgvuldig gekozen spreker, met daarna volop gelegenheid voor onderling contact en gesprek, in een informele sfeer.

Word lid, individueel of met uw organisatie, of bezoek ons regelmatig als gast.

We ontvangen u graag tijdens onze netwerkavonden en natuurlijk zijn ook uw introducés welkom.