No Panic – Matchmaking kun je leren

Woensdag 23 november – La Red businessclub bijeenkomst in Delft

Hoe kom je bij de juiste mensen voor jouw wensen? Precies! Bij de La Red Businessclub. La Red zorgt voor de juiste ingrediënten om jouw sociaal kapitaal te ontsluiten: mooie mensen, ontwikkeling van vaardigheden en het juiste netwerk. Bij onze businessclubbijeenkomsten vind je het allemaal.

 

Ja, ik kom dat graag leren en meemaken!

 

Bouwen aan een relatie betekent dat je nieuwe ontmoetingen moet durven aangaan. Maar ook dat je op de juiste plek moet zijn om mensen tegen te komen die passen bij jouw netwerkdoelen. Voor sommige personen is het – wanneer ze voor een dergelijke taak komen te staan, piece of cake. Voor anderen is het echter makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe weet je nu waar je moet zijn en wie precies bij je past?

Tijdens het komende event van de La Red businessclub krijg je antwoord op beide vragen. Want komen is gelijk aan nieuwe gezichten leren kennen. Verder laat Nicky Gieskens van Vitalution zien, hoe je het karakter van mensen in kaart kan brengen om te kijken wie je bent en wie bij je past. En verder kun je jezelf en een ander leren kennen in een ietwat extremere omstandigheid, door jullie beiden te laten opsluiten om te kijken of het jullie lukt te ontsnappen uit de Escapebox.

 

Programma

19:00 uur Ontvangst en kennismaking

20:00 uur Introductie “Connecting Social Capital” door Miriam Notten, founder van La Red

20:15 uur Patrick Nan over de Escapebox

20:30 uur Nicky Gieskens over meten is weten, wat is jouw profiel

20:45 uur ervaar de Escapebox en laat je doormeten: wie ben je eigenlijk?

22:30 uur Afsluiting

 

Ja, ik kom dat graag leren en meemaken!

 

Tot ziens! Kom je ook ervaren hoe connecting social capital voor jou kan werken?

escapeknop

Jouw investering

Leden hebben gratis toegang! De introducés van leden krijgen 50% korting (€ 47,50). Ben je nog geen lid maar wil je graag erbij zijn? Dan is jouw investering € 95,00 (exclusief BTW) per persoon. Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar je kunt wel een vervanger sturen. Voor vragen kun je ons bellen op 015-2127544.