Miriam Notten

Managing Consultant

Miriam Notten is managing consultant van La Red en richtte het bedrijf in 2003 op. Zij geeft lezingen en gastcolleges over de waarde van netwerken en sociaal kapitaal binnen en buiten organisaties. Ook schrijft ze artikelen voor (wetenschappelijke) tijdschriften en andere bladen. Bij de netwerkanalyses voor organisaties zoals ingenieursbureaus, provincies en woningcorporaties, ondersteunt ze het analistenteam met praktische toepassingen.

Miriam heeft zich gespecialiseerd in het opbouwen, onderhouden en benutten van relatienetwerken. Dat doet ze voor La Red, maar ook voor andere organisaties. Als netwerkcoach ondersteunt ze zowel young professionals als doorgewinterde ondernemers bij het effectief maken van bezoeken aan netwerkbijeenkomsten.

Aan de Hogere Zeevaartschool in Vlissingen volgde Miriam de opleiding Scheepsradiocommunicatie en aan de HTS in Amsterdam, Elektrotechniek-telecommunicatie. Haar werkervaring deed Miriam op bij verschillende werkgevers. Zo was ze werkzaam als Radio-officier bij Joon Shipping BV, waarna ze als business development manager en later als marketing & sales manager bij Thales Communications aan de slag ging. Vervolgens maakte Miriam de overstap naar de Stichting Nederlandse Industriële Inschakeling Defensieopdrachten (NIID). En daarna werkte ze als directeur van de Stichting OmslagGroep, een netwerkorganisatie van adviseurs en dienstverlenende bedrijven die actief zijn bij de overheid en publieke instellingen. Gelijktijdig was Miriam tussen 1997 en 2000 voorzitter van de VHP, de belangenorganisatie voor middelbaar en hoger personeel. In die tijd is de VHP gefuseerd met de zusterorganisatie de Unie.

Miriam is lid van de kring Delft van VNO-NCW West, van het regiobestuur van de Kamer van Koophandel Den Haag en van het bestuur van Stichting Dutch Connected. Daarnaast is zij lid van de Delftse kring en van de begeleidingscommissie van de Stichting Industriebeleid en Communicatie. Gezien haar maritieme hart is Miriam actief lid van de Vereniging van Oud-Leerlingen (VOL) van de zeevaartschool Vlissingen. Naast deze bezigheden is Miriam ook ambassadeur van Share People, Great Place to Live.

DSC_0060

 

 

 

 

 

 

In contact komen met Miriam?

Linkedin

ln.deralnull@netton

Twitter