Powerworkshop Netwerken in de wereld van Internet of Things

Donderdag 15 december – La Red businessclub bijeenkomst in Delft

Wie had twintig jaar geleden kunnen denken dat je altijd en overal contact kunt hebben met mensen in de hele wereld? Het is de realiteit van vandaag. De smartphone, social media en internet zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

Ja, ik kom dat graag meemaken op 15 december!

 

social-media-concept-784x295

 

Hoe kom je bij de juiste mensen voor jouw wensen? Precies! Bij de La Red Businessclub. La Red zorgt voor de juiste ingrediënten om jouw sociaal kapitaal te ontsluiten: mooie mensen, ontwikkeling van vaardigheden en het juiste netwerk. Bij onze businessclubbijeenkomsten vind je het allemaal. Op 15 december verzorgen we de powerworkshop ‘Netwerken in de wereld van Internet of Things’.

En als we massaal overgaan op zelfrijdende auto’s? Wat betekent dat voor rijinstructeurs en chauffeurs? Of als drones en robots onze pakketjes bezorgen? Sommige ontwikkelingen lijken nog de ver-van-mijn-bed-show, andere zijn dichterbij dan we beseffen. Doordat we in toenemende mate communiceren met dingen, Internet of Things, neemt het aantal persoonlijke contactmomenten steeds verder af.

Hoe belangrijk is het dat mensen bij elkaar blijven komen en elkaar in de ogen kijken? Ontdek de kansen en het toenemende belang van netwerken! Daniëlle Braamhaar van Gamechanger Colourful Leysa helpt je innovaties ontdekken en adviseert je over de consequenties voor jou en jouw persoonlijke contacten.

 

Programma
16.00
Ontmoeting met de andere gasten, onze stewards wijzen je de weg
17.00
Introductie ‘Connecting Social Capital’  door Miriam Notten, founder van La Red
17.15
Daniëlle Braamhaar, Powerworkshop ‘Innovatief netwerken’
18.15
Netwerken met andere gasten
19.00
Afsluiting

 

Locatie:

WestCord Hotel Delft

Olof Palmestraat 2, 2616 LM, Delft

 

Ja, ik kom dat graag meemaken op 15 december!

 

Tot ziens! Kom je ook ervaren hoe connecting social capital voor jou kan werken?

 

Jouw investering

Leden hebben gratis toegang! De introducés van leden krijgen 50% korting (€ 47,50). Ben je nog geen lid maar wil je graag erbij zijn? Dan is jouw investering € 95,00 (exclusief BTW) per persoon. Aanmeldingen kunnen tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos worden geannuleerd. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar je kunt wel een vervanger sturen. Voor vragen kun je ons bellen op 015-2127544.