Match en Meet Vrienden van La Red

Wekelijks Meet & Match

Vertel je verhaal, deel je passie, update je kennis en verbreed je netwerk

Voor de Vrienden van La Red is er elke dinsdag van 10.00 – 12.00 uur Meet & Match in het WestCord Hotel* in Delft.

Maak kennis met andere vrienden en het vriendenteam van La Red, stel je vragen, deel informatie met ons en laat jouw sociaal kapitaal renderen. Als Vrienden van La Red helpen we elkaar aan de juiste baan, klus, contact, informatie en alles wat we nodig hebben. En met een kop koffie erbij is dat nog gezellig ook!

Programma

10.00 – 10.15: inloop
10.15 – 11.00: pitch rondje à La Red met zandloper, aan tafel
11.00 – 12.00: verder kletsen met wie je wil

Tips voor een leuke en goede netwerkpitch :

  • Vergeet het verleden en focus op het nu en jouw toekomst
  • Noem expliciet waarop je gevonden wil worden, maak het concreet. Bijvoorbeeld: “Ik wil gevonden worden op mijn HR-expertise voor bedrijven van minimaal 100 man in de agrarische sector.”
  • Noem ook een persoonlijk perspectief waarop je gevonden wil worden. Bijvoorbeeld: “Ik kan altijd uitbreiding van mijn verzameling Delfts Wit (porselein) gebruiken.”
  • Maak je verhaal makkelijk te onthouden, want we kunnen maar van 150 mensen iets voor in ons hoofd houden
  • Vertel je verhaal aan de hand van een anekdote of verwerk op een andere manier een glimlach in je pitch
  • Maak het authentiek
  • Maximaal 1 minuut, dus lekker kort en krachtig
  • Oefen voor de spiegel

Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig voor ons, en kan door het sturen van een mailtje naar ln.deralnull@nedneirv.

Nog geen Vriend van La Red? Kijk op Vrienden van La Red  voor meer informatie en word Vriend voor slechts € 18,88 (excl. BTW) per maand. Eerst een keer sfeer proeven? Dat kan, je betaalt dan € 15 (excl. BTW). Als je ter plekke besluit om Vriend van La Red te worden betaal je dat natuurlijk niet. Koffie, thee, water betaal je per keer. Dat kost € 5 ongeachte de hoeveelheid koffie ;-). Je kunt ook een koffiekaart kopen voor € 25 voor 5 keer.

Tot ziens bij La Red Meet & Match!

* Het WestCord Hotel in Delft is makkelijk bereikbaar via de A13, heeft voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur en ligt naast Ikea. Met de bus is het een kort ritje vanaf het station.