Skip to main content
Nieuws

Impressie workshop netwerken voor zwerfjongeren

By 19 augustus, 2008december 2nd, 2015No Comments

Op 25 juni verzorgden Martin en Roos een workshop netwerken voor Nederlandse zwerfjongeren.

Na de eerste workshop van Hi bleef er een kleiner maar zeer enthousiast groepje mensen over bestaande uit jongeren en begeleiders. Door de deelnemers in het verhaal  te betrekken werd het een hele interactieve workshop waar iedereen de kans kreeg om zijn of haar ervaringen met netwerken te delen. En dat was ook een van de belangrijkste punten die La Red  tijdens de workshop naar voren wilde brengen: door actief deel te nemen in jouw netwerk en jouw netwerk met anderen te delen, breng je de vervulling van jouw netwerkwensen een stuk dichterbij. Aan het eind was er nog tijd voor het Connect Memory spel. Door middel van spelkaarten stelden de deelnemers vragen aan elkaar die ze normaal gezien niet zo snel zouden stellen – een leuke manier om elkaar snel en op een andere manier te leren kennen. Bij de afsluiting waren er blije gezichten die zin hadden om tijdens de bbq lekker te eten en verder te netwerken!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons