Skip to main content
Nieuws

Netwerken met FNV Formaat

By 23 oktober, 2008december 2nd, 2015No Comments

Tijdens de trainingsdag voor de leden van ondernemingsraden die FNV Formaat in samenwerking met La Red organiseert wordt gewerkt aan een verdiepingsslag rondom netwerken.

Er zal met name ingegaan worden op de waarde van netwerken voor ondernemingsraden, het meer bewust worden van de potentie van het eigen netwerk en het hierdoor beter kunnen inzetten van persoonlijke netwerken.

La Red zal twee workshops verzorgen en een plenaire sessie. Ttijdens de plenaire sessie wordt ingegaan op de do’s en dont’s van netwerken. Tijdens de plenaire sessie zal de nieuwsgierigheid van de deelnemers die nodig is om te kunnen netwerken centraal staan tijdens het spel ‘Connect Memory’.

De eerste workshop is interactief en gaat in op het strategisch inzetten van netwerken en de theoretische achtergrond hiervan. Het zal de deelnemers bewust maken van de kracht van netwerken.

In de tweede workshop gaan de deelnemers zelf aan de slag gaan. Met behulp van het ‘La Red doe-het-zelf-pakket, zullen zij hun eigen netwerk in kaart brengen.

Het doel van deze dag is ‘het beschikbare sociale kapitaal zakelijk leren inzetten’. Waarbij sociaal kapitaal staat voor het geheel aan mogelijkheden (informatie, kennis en vertrouwen) van de persoonlijke en zakelijke netwerken van een individu of een organisatie.

Ten slotte zal de dag worden afgesloten met het ‘Action Networking Game’ dat gekenmerkt wordt door een hoog interactie niveau en waarin de kracht en het plezier van netwerken daadwerkelijk ervaren worden.

Meer informatie vind je op de website van FNV Formaat: http://www.fnvformaat.nl/

OR-leden kunnen zich via deze link aanmelden.

Bij de nieuwsberichten op onze website vindt u een artikel over netwerken als ondernemingsraad.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons