Skip to main content
NieuwsUncategorized

Nieuwe samenwerking La Red en VU Amsterdam

By 3 september, 2009december 12th, 2016No Comments

In het voorjaar van 2010 start La Red in samenwerking met de VU Amsterdam met een opleidingstraject op postacademisch niveau om organisaties te leren hun interne netwerken productiever te maken. Onder leiding van experts op het gebied van sociale netwerkanalyse en netwerktoepassingen leren deelnemers de eigen interne organisatiestructuur te analyseren en eventueel te verbeteren.

Om geïnteresseerden te informeren over dit masterclasstraject en te toetsen of de inhoud aansluit bij hun behoeften, vindt woensdag 7 oktober een informatieve bijeenkomst plaats in het Koetshuis. Peter Groenewegen, hoogleraar sociale netwerken aan de VU Amsterdam, zal daar vertellen waarom sociale netwerkanalyse een belangrijk instrument kan zijn om organisaties effectiever en efficiënter te laten functioneren. Onderzoek laat zien dat advies- en samenwerkingsrelaties tussen medewerkers vrijwel altijd anders in elkaar steken dan het organogram laat zien. Een sociale netwerkanalyse brengt de échte infrastructuur van de organisatie in kaart.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons