Skip to main content
Nieuws

Miriam Notten vakvrouw van het jaar??

By 26 oktober, 2009december 2nd, 20152 Comments

Deze week ontving Miriam een bericht van Marjolein Rikmenspoel met de melding “ik heb je ingeschreven, moest meteen aan jou denken'” .  Het gaat hier om de Esta vakvrouw van het jaar verkiezing. Een vakvrouw is een kei in haar vak. Ongeacht het functieniveau. Kritisch, een klankbord, collegiaal, energiek.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury, onder aanvoering van Agnes Jongerius (voorzitter FNV). De jury bepaalt voor 15 januari de genomineerden en zal op 4 februari 2010 de winnaars bekendmaken.

Miriam succes!

2 Comments

  • Mark schreef:

    Helaas heb ik geen invloed op de verkiezing, maar: ik vind persoonlijk dat Miriam hem verdiend!

  • Brenda schreef:

    Helemaal mee eens! Miriam is een kei in haar vakgebied en daarnaast zeer geïnteresseerd in de meest uiteenlopende type mensen en onderwerpen. Met Miriam aan boord kom je er wel! Jammer dat we niet kunnen stemmen!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons