Skip to main content
Nieuws

Scope het jongerennetwerk van Strukton

By 4 oktober, 2009december 2nd, 2015No Comments

We netwerken allemaal, al is het maar onbewust. We zetten andere mensen namelijk in voor alles wat we zelf niet kunnen, niet weten of waar we geen toegang toe hebben. Zodra je dat proces bewust vorm gaat geven levert het meer op: voor jezelf, maar ook voor anderen! Dat noemen we de potentie van sociaal kapitaal.
Op 5 oktober verzorgt workshopleider Amber Teterissa voor Scope de workshop “maak werk van je netwerk” . Na afloop hebben zij een bewustere kijk op mogelijkheden en benutting van relaties en netwerken ontwikkeld. Ze kunnen hun netwerk productiever opbouwen, onderhouden en inzetten – op een respectvolle en voor alle betrokkenen prettige manier.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons