Skip to main content
Nieuws

La Red kerstborrel 2010: het resultaat van mooie verbindingen

By 23 december, 2010december 2nd, 2015No Comments

Op 7 december jl. waren wij tijdens onze La Red Kerstborrel 2010 gezellig samen met onze leden en opdrachtgevers om 2010 af te sluiten en op het nieuwe jaar te proosten. Onder het genot van bubbels en oesters zijn weer mooie verbindingen gelegd. Tijdens deze avond verzorgden kunstenaars Riëlle Beekmans en Leon Perlot een kunstzinnig intermezzo.

Door middel van het aan elkaar lijmen van glazen voorwerpen op een ronde tafel, konden alle aanwezigen hieraan een bijdrage leveren. Tijdens de borrel bleek dit ook een goede plek om nieuwe mensen te ontmoeten. 

 “We gebruiken een tafel. Een tafel is bij uitstek een ontmoetingsplek in huis en buiten huis denk aan de keukentafel en de vergadertafel of de tafel voor de gasten in de directie kamer. Een ronde tafel. Een tafel waar aan iedereen gelijk is. Denk aan de ronde tafel van King Arthur. En we gebruiken we glazen. Glazen om uit te drinken, te toosten op een ontmoeting, een gebeurtenis of proosten op het leven. Helder transparant glas in alle vormen en maten evenzoveel vormen als dat er verschillende gasten zijn. Verder lijmen we alles aan elkaar. Zodat alles met alles verbonden wordt. Een tulpenvaas is een oud Hollandse vaas. Elke tulp krijgt zijn eigen unieke plek in het geheel.” (Riëlle Beekmans en Leon Perlot)

Hét resultaat:

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons