Skip to main content
Nieuws

Project loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB)

By 4 juli, 2011december 2nd, 2015No Comments

MBO Diensten, de MBO Raad, Colo en Skills Netherlands starten met een gezamenlijk project om studenten in het mbo nog beter te ondersteunen met loopbaanoriëntatie en -begeleiding. Dit project streeft naar verbeteringen in het proces van loopbaanoriëntatie en -begeleiding.
Dit heeft als doel dat minder studenten vervroegd hun opleiding verlaten en elke student aan het einde van zijn opleiding een goed inzicht heeft in zijn eigen talenten en mogelijkheden en op deze manier een weloverwogen keuze kan maken voor een vervolgopleiding of beroep.

La Red werkt mee aan dit project en richt zich hierbij op het belang van netwerken binnen het LOB. Wie je waar en hoe kent, wordt steeds belangrijker om je doelstellingen te bereiken. Daarom biedt La Red biedt kennis over het opbouwen, onderhouden en benutten van je netwerk en advies over het goed ontwikkelen van de netwerkvaardigheden.

Meer informatie over heb LOB is te vinden via deze link.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons