Skip to main content
Nieuws

La Red Net werk bijeenkomst 10 oktober 2011 ‘Spatielezing’

By 15 september, 2011december 2nd, 2015No Comments

De spatie is op zichzelf een behoorlijk onzichtbaar leesteken. Als je er eenmaal op gaat letten, kun je echter overal onjuiste spaties ontdekken. Vaak simpelweg fout, regelmatig verwarrend, maar soms ook gewoon grappig. Zo staan er in plaats van ‘driejarige paarden’ soms ineens ‘drie jarige paarden’ te koop.

René Dings is auteur van ‘Weg om legging’, een vrolijk zwartboek over onjuist spatiegebruik. In deze lezing geeft hij een verzameling van opmerkelijke voorbeelden, leuke anekdotes, verrassende overpeinzingen en interessante achtergronden. Natuurlijk legt hij ook uit hoe het wél moet. Je bent gewaarschuwd: als je deze spatielezing hebt meegemaakt, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn…

Ben je erbij op 10 oktober? Ik meld me aan 

Het programma ziet er als volgt uit:

19.00          Begroeten en ontmoeten

20.00          Welkomstwoord door Ing. A.M.S. (Miriam) Notten

20.15          Spatielezing door René Dings auteur van ‘Weg om legging’

21.15          Onder het genot van een hapje en drankje net werken

22.30          Afsluiting

 

Tijd en locatie bijeenkomst

Maandag 10 oktober, 19:00 – 22:30 uur in Delft, het Meisjeshuis, Oude Delft 112  in Delft. 

Kosten

Voor leden is de toegang gratis. Voor overige bezoekers zijn de kosten € 95,00 per persoon.

De aanmelding kun je tot 10 dagen voor de bijeenkomst kosteloos annuleren. Daarna is dat niet meer mogelijk, maar kun je wel een vervanger sturen. Mocht je besluiten lid te worden van hetLa Rednetwerk dan worden deze annuleringskosten niet in rekening gebracht.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons