Skip to main content
Nieuws

Miriam als spreker bij Rabobank Achterhoek-Oost

By 9 november, 2011december 2nd, 2015No Comments

Op maandagavond 31 oktober organiseerde Rabobank Achterhoek-Oost een bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers met als titel Vrouw&Zaken. Miriam Notten en Annemarie van Gaal spraken 300 vrouwen toe. 

Rabobank vindt het belangrijk zich te verbinden aan haar klanten en de omgeving en wilde met Vrouw&Zaken ook ondernemers de gelegenheid geven om zich met elkaar te verbinden. Netwerken was dan ook het sleutelwoord van de avond.

Miriam Notten, directeur van organisatie- en adviesbureau La Red Leerde de zaal meer over netwerken. Zij onderstreepte het belang van de vijf B’s: bouwen, bevestigen, benutten, borgen en beperken. Vervolgens konden de dames het geleerde direct in praktijk brengen, want zij gingen aan de slag met een netwerkopdracht: Presenteer je zelf of je bedrijf in één minuut.

Ondernemen is niet opgeven
Annemarie van Gaal vertelde tot slot openhartig over haar periode in Rusland en haar succes als zakenvrouw. Ze maakte duidelijk dat haar succes vooral te danken is aan haar doorzettingsvermogen, de verantwoording laag in de organisatie te houden en het ‘onderbuikgevoel’. Tijdens haar verhaal nam ze ruim de tijd om vragen vanuit het publiek, zelfs in het Russisch, te beantwoorden.

Via een beeldscherm in de foyer van De Storm werden twitterberichten getoond. Deze berichten zijn terug te vinden op Twitter via @Raboachterhoek en #VrouwZaken. Onder het genot van een hapje en drankje werd een inspirerende avond besloten.

Bron: Rabobank.nl/achterhoek-oost

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons