Skip to main content
Nieuws

Miriam Notten dagvoorzitter Retail Café, netwerkbijeenkomst detailhandel, op 7 november a.s.

By 3 november, 2011december 2nd, 2015No Comments

Op maandagavond 7 november 2011 wordt voor de tweede keer het Retail Café georganiseerd met als dagvoorzitter Miriam Notten. Dit keer bij het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie is er alles aan gelegen dat de Nederlandse detailhandel een sterke sector is en blijft. Genoeg goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers is hiervoor een vereiste. Om de detailhandel met deze goed opgeleide toekomstige medewerkers in contact te brengen organiseren ROC Mondriaan en De Haagse Hogeschool het Het Retail Café is een periodieke netwerkbijeenkomst waar iedereen welkom is die werkt in of voor de detailhandel. Het Retail Café van 7 november is met name gericht op detaillisten die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Sprekers zullen tips geven over hoe je de beste medewerker vindt. Ook is er de mogelijkheid om speedgesprekken te voeren met studenten van ROC Mondriaan en De Haagse Hogeschool.

Het Retail Café vindt plaats op een unieke locatie, het atrium van het ministerie van EL&I aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Voor het avondeten en drankjes wordt gezorgd.

U bent welkom vanaf half 6. Om half 7 zal het programma officieel van start gaan. De avond zal worden afgesloten met een netwerkborrel. Deelname is gratis, maar u dient zich wel aan te melden via www.retailcafe2011.nl

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons