Skip to main content
Nieuws

Geluk is (netwerk) besmettelijk

By 18 november, 2013september 3rd, 2018No Comments

La Red schenkt lessen in geluk aan de Delftse Montessorischool

La Red bestaat 10 jaar en gaf daarom alle 85 leerlingen van de bovenbouw van de Delftse Montessorischool gelukslessen cadeau. Lessen die leiden tot bewustwording van het eigen geluk. Ze vullen letterlijk hun gelukskoffer vol persoonlijke positieve bagage en delen dat met elkaar, om het vervolgens aan anderen door te geven. Een mooie basis op weg naar de pubertijd, met als opvallend bijverschijnsel dat gelukkige kinderen niet pesten.

Groepsleider Corinne Brandenburg: “De sfeer in de groepen is merkbaar positiever en dat heeft zijn weerslag op alles. Wij zijn zeer enthousiast over de gelukslespakketten, een waardevol geschenk.”

Over dit opmerkelijke gegeven mocht La Red op 5 november jl. live komen vertellen op RTV West in het ochtendprogramma ‘Debby en haar mannen’. Zie de twee onderstaande filmpjes.

Miriam Notten: “Geluk is besmettelijk, dat kunnen we glashelder aantonen met onze netwerkanalyses. Wie zich bewust is van zijn geluk heeft meer zelfvertrouwen en staat positief in het leven, ongeacht je leeftijd. Daardoor kun je ook meer en kun je er zijn voor anderen. En dat is de essentie van ons specialisme: netwerkend werken en het bouwen van je persoonlijke netwerk.

Wij leren onze opdrachtgevers krachtige netwerken te bouwen, die toegang geven tot alle anderen die hun doelstellingen kunnen helpen verwezenlijken. Of het nu gaat om zakelijke of persoonlijke doelen, als je weet wie je bent én wie je kent, dan kun je er zijn voor anderen, en dat maakt je gelukkiger. Wat is mooier om dat belangrijke inzicht ook te delen met deze kinderen?”

Zelf ook geluk doorgeven? Kijk op www.gelukskoffer.nl.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons