Skip to main content
Nieuws

La Red en Bureau de Bont gaan gezamenlijk verder

By 19 februari, 2014juni 17th, 2017No Comments

Veranderingen gaan enorm snel, en inspelen op deze veranderingen is topsport. Hoe jullie eigen mensen en hun relaties binnen en buiten de deur daarop inspelen is alles bepalend. In een samenleving die relatief snel aan het veranderen is, mede ingegeven door de economische crisis, zijn wij van mening dat het één niet zonder het ander kan. Het is nu geen kwestie van of-of, maar van en-en. Gebruik zowel het menselijk als het sociaal kapitaal van de organisatie.

Daarom is La Red per 1 december 2013 de samenwerking aan gegaan met Bureau de Bont om organisaties zoals die van jou verder te brengen in hun ontwikkeling.

Waar La Red zich richt op het ontwikkelen en benutten van sociaal kapitaal in interne – en externe netwerken, zorgt Bureau de Bont voor business- en organisatieontwikkeling in de breedte. Zij ondersteunt organisaties op het gebied van commercie en marketing, rendementsverbetering, projectmanagement, strategische ontwikkeling, kwaliteitsmanagement, opleidingen en HRM.

Samen zorgen we er voor dat alle talenten en netwerken maximaal bijdragen aan de organisatiedoelstellingen van jouw organisatie. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten hebben we een korte beschrijving toegevoegd van onze samenwerkingspartner.

We komen graag bij je langs, om de kansen en mogelijkheden op het terrein van menselijk en sociaal kapitaal verder toe te lichten.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons