Skip to main content
Nieuws

Masterclass Netwerkgericht werken 22 april 2014

By 20 maart, 2014juni 17th, 2017No Comments

Waarom deze Masterclass?

Juist nu en in de komende tijd is het ook binnen het sociale domein belangrijk om nog meer kracht te halen uit sociaal kapitaal van het netwerk dat de organisaties ter beschikking staat. Het stelt de organisaties en medewerkers in staat om slagkracht te versterken, effectief samen te werken binnen teams, afdelingen en organisaties. Vandaar de noodzaak medewerkers te ondersteunen en faciliteren in netwerkwaardigheid en netwerkvaardigheid.

Wat biedt deze masterclass?

Deze masterclass biedt inzicht in het vraagstuk hoe de organisatie het beste in te richten is en de medewerkers te voorzien van waardevolle kennis en vaardigheden van netwerkgericht werken. Dit in combinatie met daarbij ondersteunende systemen. Houd voor het programma onze website in de gaten; dit volgt binnenkort.

Wie doen mee?

Deze masterclass is speciaal geschikt voor managers in zorg- en welzijnsorganisaties en wordt verzorgd door Miriam Notten.

Waar en wanneer?

Deze masterclass vindt plaats op 22 april 2014 op een passende locatie in het midden van het land. We starten om 14.00 uur en stoppen om 19.00 uur.

Investering

De investering voor deze masterclass bedraagt € 495,= (excl. btw) per deelnemer.

Aanmelding, informatie en contact

Klik hier voor aanmelding. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een vragenlijst ter voorbereiding, een bevestiging en een routebeschrijving.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons