Skip to main content
NieuwsUncategorized

LOB vast onderdeel beroepsgerichte examenprogramma’s VMBO

By 5 maart, 2015juni 17th, 2017No Comments

In opdracht van de VO-raad ontwikkelde La Red in 2014 de allereerste leerlingtraining Junior Networking: het lespakket de N-factor. Als invulling van loopbaan oriëntatie (LOB). Bij Beroepenfeesten van On Stage nemen netwerkbewustzijn, netwerkgedrag en relatiebeheer een belangrijke plaats in. Dankzij een aangenomen motie van Tweede Kamerlid Karin Straus (VVD), wordt LOB een vast onderdeel wordt van de beroepsgerichte examenprogramma’s in het VMBO. Omdat het van groot belang is dat het bedrijfsleven als toekomstige werkgever een rol krijgt binnen LOB en het programma ‘VMBO on Stage’ een heel gedegen en goede manier is voor VMBO leerlingen om met het regionale bedrijfsleven in contact te komen. Het project wordt als programma opgenomen in het LOB voorbeeld materiaal. Zo komen meer scholen ermee in aanraking en kan het in meerdere regio’s worden uitgerold.

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons