Skip to main content
NieuwsUncategorized

Vento do Norte bij La Red Netwerkclub; een traktatie!

By 10 april, 2015juni 17th, 2017No Comments

Donderdag 26 maart trakteerden wij onze relaties, in samenwerking met het WestCord Hotel, op een stijlvol optreden van het saxofoonensemble Vento do Norte; een internationaal gezelschap onder leiding van artistiek leider Henk van Twillert, bestaande uit negen jonge, gretige en getalenteerde musici. Het was een prachtige avond, waar mooie muziek en goede gesprekken met elkaar werden afgewisseld. “Fantastisch optreden van #ventodonorte @WestCordDelft @LaRedNetwerk. Bach op 9 saxofoons!” (@TaxDelftOD49). Onder onze relaties en hun introducés begaven zich onder andere architecten, wethouders, CEO’s, Universitair docenten, projectleiders, event managers, ondernemers, beleids-, hr- en belastingadviseurs en social media managers. Mensen die normaal gesproken niet zo snel met elkaar en elkaars netwerk in contact zouden komen en uiteindelijk meer overeenkomsten ontdekten dan zij in eerste instantie hadden gedacht. Muziek, voetballen, zingen, hardlopen, yoga? Het begin van een goed gesprek was zo gevonden. Onze relaties hebben genoten. Wij ook. “Oh Miriam wat ben ik blij dat je me hebt uitgenodigd, mag ik volgend jaar weer en mag ik dan al mijn vrienden meenemen” (Arjen Jansen). Wij hopen in de toekomst meer van dit soort mooie momenten met onze relaties en hun introducés te kunnen beleven, en hopen ook jou dan (weer) te verwelkomen.

Benieuwd naar de eerstvolgende bijeenkomst van de La Red Netwerkclub? Kijk dan op onze agenda.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons