Skip to main content
NieuwsUncategorized

Laat het netwerk voor je werken bij reorganisaties; netwerkend werken in Zorg en Welzijn

By 22 juni, 2015juni 17th, 2017No Comments

Bij La Red zijn we ervan overtuigd dat netwerkend werken de sleutel is tot persoonlijk en zakelijk succes. Het is een managementstrategie, manier van denken en doen, en levenswijze die leidt tot goed ontwikkelde, onderhouden en strategisch ingezette relaties tussen mensen die bijdragen aan het realiseren van (organisatie)doelstellingen.

Deze managementstrategie, manier van denken en doen, en levenswijze biedt ook kansen voor de zorg- en welzijnssector; een sector die enorm in beweging is en te maken heeft met trends en ontwikkelingen die een andere aanpak vragen. Welke kansen netwerkend werken precies biedt voor zorg- en welzijnsorganisaties hebben we uiteengezet in onze Whitepaper Netwerkend werken in Zorg en Welzijn; Het optimaal benutten van potentieel in zorg- en welzijnsorganisaties .

Deze whitepaper is vanaf nu ook te vinden op onze website onder ‘voor jou’.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons