Skip to main content

ConnectMemory doos en kaartjesHeb je een eigen onderneming of wil je er één starten? Kom dan op 22 maart vanaf 19.00 uur naar het Rabo Business Event in Purmerend. Deel  je plannen, kennis en ervaringen met andere ondernemers en laat je inspireren door korte workshops en verhalen van expertsprekers. Ook de experts van La Red geven een workshop:

La Red is specialist in sociaalkaptiaalmanagement. Zij weet toevallige ontmoetingen om te zetten in waardevolle relaties. Met aandacht en moeite kun je met bekenden en onbekenden bouwen aan een waardevol netwerk waarin je alle hulp kunt vinden die je als (startende) ondernemer zoekt: klanten, referenties, ideeën, nieuwe medewerkers … Onder de begeleiding van business coach Roy Sijgers zorg je voor een positieve mindset voor de ontmoeting met anderen. Ontdek tijdens deze korte workshop interessante dingen van bekenden die je nog niet wist en voer gesprekken met onbekenden zonder dat dit ongemakkelijk voelt!

Benieuwd welke sprekers er nog meer komen? Of wil je je aanmelden voor het event? Ga dan naar de site van het Rabo Business Event.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons