Skip to main content
Nieuws

La Red bij The Next Women Innovation Summit 2016

By 19 mei, 2016juni 17th, 2017No Comments

Als gewaardeerde expert is Miriam Notten helemaal volgeboekt op 23 mei bij The Next Women Innovation Summit 2016.

Zo’n 1000 meest innovatieve vrouwelijke ondernemers, zakelijk leiders en investeerders komen volgende week bij elkaar in Amsterdam om te sparren, te leren, inspiratie op te doen en vooral van elkaars bijzondere gezelschap te genieten.

Miriams felbegeerde expertsessies waren snel vergeven. Hier worden de 8 uitverkorene en strikt geselecteerde vrouwelijke toppers door Miriam ingewijd in de wondere wetenschap achter ‘Building a strategic network of valuable contacts’! In meest waardevolle één-op-één setting krijgen deze geluksvogels alle persoonlijke aandacht en zorg van Miriam, aangevuld door wijsheden, inzichten en tips & tricks.

Met de geëerde aanwezigheid van Koningin Maxima en vele andere mooie sprekers gaat dit een hele bijzondere dag worden waarbij vrouwelijke talenten een boost en erkenning krijgen!

thenextwomen100.nl/1-on-1/

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons