Skip to main content
Nieuws

Lancering van Delft.business op 28 maart 2017

By 28 maart, 2017juni 17th, 2017No Comments

Collega ondernemer Nanette Verschoor heeft de stoute schoenen aangetrokken en lanceert op 28 maart het nieuwe business magazine Delft.business voor de ondernemer in en rond Delft. Ze doet dat vanuit Uitgeverij DOTbusiness, opgericht door Nannette Verschoor en Sabine van Meeteren.

Het eerste nummer staat in het teken van netwerken zowel als werkwoord als in netwerkclub verband. We ontbreken natuurlijk niet. In het eerste magazine een artikel over netwerkend werken en de zin en onzin voor de ondernemer. En met de La Red Businessclub zijn we aanwezig op het lanceringsfeestje. Hier staat de PDF van het artikel: Delft.business_La_Red (fotografie: Marianne Q)

Programma

17:00Inloop/ontvangst
18:00Uitreiking eerste exemplaar door mw. Marja van Bijsterveldt,
burgemeester van Delft
19:00Einde

Locatie

Connekt, Ezelsveldlaan 59, Delft

Naast het magazine lanceren we ook ons online platform. Aan het einde van de avond ontvangen alle genodigden een goodiebag.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons