Skip to main content
Nieuws

Workshop bij Young Fugro: Delen is vermenigvuldigen

By 29 maart, 2017juni 17th, 2017No Comments

La Red geeft een workshop bij Young Fugro op 3 april: Delen is vermenigvuldigen.

Wat gaan we doen?

Tijdens ons event hebben we alle ruimte om elkaar te leren kennen en onze netwerken aan elkaar te verbinden. Onder de bezielende begeleiding van Miriam Notten en Tatiana van Rijswijk van La Red (de specialist op gebied van sociaal kapitaal) mobiliseren we ons totale netwerk.

We weten met elkaar zoveel en we kennen zoveel mensen… daarmee kunnen we anderen ook heel goed verder helpen. In de geest van paying-it-foward gaan we elkaars vragen oplossen. Met ca. 90 Young Fugro leden hebben we namelijk rechtstreeks toegang tot een netwerk van 37.800 anderen. Die waarde gaan we verzilveren!

Praktische zaken

Young Fugro wil de young professionals van het bedrijf met elkaar verbinden. Deze interactieve middag is hier een uitgelezen kans voor. Het initiatief wordt ondersteund door de directie, die ook zal aansluiten bij de middag. Young Fugro-leden krijgen qua tijd de mogelijkheid om deel te nemen aan deze activiteiten.
Voor de workshop gaan we ons network in kaart brengen. Hiervoor hebben we jouw input nodig! Ons LinkedIn profiel zal hiervoor gebruikt worden. Ben je ook benieuwd wie wij allemaal kennen en kunnen bereiken? Volg dan de bijgeleverd instructie en stuur je input voor 24 maart naar youngfugro@fugro.com.

Wanneer en waar?

maandag 3 april
Tijd 15:00 tot 20:00 (incl. diner)
Locatie blijft nog een verrassing

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons