Skip to main content
Nieuws

Miriam is een van de sprekers van De kracht van het Netwerk van WIFS op 23 november in Den Haag

By 17 november, 2017november 21st, 2017No Comments

De Kracht van het Netwerk zal 23 november plaatsvinden bij het FMO, in Den Haag. Dit evenement heeft als uitgangspunt hoe gaan we vrouwelijk leiderschap promoten. Doelstelling is aan te zetten tot doen en aan te zetten tot verandering. Er is immers al genoeg gesproken.

We zullen ter inspiratie starten met het delen van Best Practices uit het WIFS netwerk, maar zoals gezegd dit evenement draait om doen. Dat betekent dat we tijdens dit evenement gaan kijken wat de kracht van het netwerk – van ons gezamenlijk – daadwerkelijk is.

Datum: 23 november 2017

Locatie: Den Haag

LinkedIn: Women in financial services

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons