Skip to main content
Nieuws

Geen tijd? Ga netwerken. Op de Provada bij VBO Makelaar

By 15 mei, 2018No Comments

Onze oprichter Miriam Notten is door brancheorganisatie VBO makelaar uitgenodigd om op de Provada hun leden te inspireren en informeren over netwerken en effectief tijdsgebruik. Ze is er van 14.00 – 15.00 en er wordt gebruik gemaakt van ‘silent conference’. Thema’s die aan bod komen: keuzes maken voor de juiste bijeenkomsten en lidmaatschappen; wat kies je wel en wat kies je niet; verschil tussen keuze maken op basis van ruimte in je agenda en wat wijs is om te kiezen; en als je dan gaat hoe zorg je dat die bijeenkomst oplevert; link tussen de Provada en de nog te bezoeken Nevacon op 22 juni.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons