Skip to main content
Nieuws

Feest, onderzoek naar netwerkgedrag, muziek en nog veel meer … Kom je ook 15 maart?

By 6 februari, 2019No Comments

Vrienden treffen vrienden en (on)bekenden! Vrijdag 15 maart is het tijd voor het volgende Vriendenfeest van de Vrienden van La Red én de 16de verjaardag van La Red! Een Saffieren jubileum, de edelsteen die onder andere staat voor trouwe vriendschap.

Met La Red bouwen we al 16 jaar aan een wereld waarin de kracht van sociaal kapitaal wordt gezien en benut. Eén van onze methoden is ons sociaal kapitaal fonds ‘Vrienden van La Red’. Gebaseerd op de 3S-en van spaarpot, springplank en support.

Jij komt toch ook? Laat het ons weten door hier te klikken.

Waarom? Omdat sociaal kapitaal je een rijk mens maakt en het beste spaarpotje is dat je kunt hebben.

Natuurlijk maken we ook organisaties bewust van de kracht van het netwerk van hun medewerkers en laten we ze ervaren dat verbonden medewerkers, gelukkige medewerkers zijn. En laten we wel wezen, wie wil dat nu niet.

En een goed werkend netwerk zorgt ook nog eens voor effectieve lobby, kennismanagement, netwerkrecruitment, snel innoveren, makkelijk nieuwe markten veroveren en vele andere toepassingen ;-).

15 maart een feestje dus met persoonlijke verhalen, muziek, meer kennis over sociaal kapitaal, geweldige ontmoetingen door ons serious game La Red Connect, een vriendenmarkt waar je kunt proeven van de kennis en expertise van enkele Vrienden van La Red, een goodie bag voor iedereen en natuurlijk met de mensen die we graag zien, zoals jij!

On top of that …. zijn we 15 maart allemaal onderdeel van een onderzoek naar sociale interactie. We werken samen met de TU Delft aan het MINGLE-project, om nieuwe machine-leermethoden te ontwikkelen die de kwaliteit van sociale interacties automatisch analyseren door non-verbaal gedrag te observeren. Geweldig toch!

Datum en tijd: 15 maart, 16.00 – 19.00 uur

Locatie: bij onze vrienden van het WestCord Hotel, Olof Palmestraat 2, in Delft

Jij komt toch ook? Laat het ons weten door hier te klikken.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Linkedin
Contact us
Hide Buttons