Skip to main content
Ha netwerk,

Bij La Red blijven we vernieuwen. Altijd op zoek naar nieuwe kansen om aan je netwerk te blijven werken. In deze tijd van virtueel contact nog belangrijker dan ooit. De toevallige ontmoeting en de wandelgangen zijn tot een minimum beperkt, dus denk ik dat we wel wat inspiratie kunnen gebruiken van mensen die netwerkend werken in hun (werkzame) leven hebben geïntegreerd.

Heb je de nieuwe rubriek Het netwerk van Karin en Madelon al gezien op de website van La Red? Of de berichten op twitterfacebookinstagram en LinkedIn?

Deze rubriek heb ik opgezet om je te inspireren en te motiveren om het netwerkend werken ook in jouw leven makkelijker te maken.

Klik op de link en ontdek het netwerk van:
Karin Groenenboom – de Bruijn
Madelon de Jong

De komende tijd zetten we meer mensen uit ons netwerk in het zonnetje. Dan leren jullie hen ook een beetje kennen. Wie weet zijn zij nou net die inspiratiebron die je nodig hebt om je over de drempel te helpen en jouw netwerk te laten groeien en bloeien.

Ter inspiratie, de quote van KarinYou don’t always need a plan, sometimes you just need to breathe, trust, let go and see what happens.
Quote van MadelonLet een beetje op elkaar (premier Mark Rutte, in zijn historische speech waarin hij het land toesprak over de corona crisis).

Nog veel inspiratie en een fijne dag!


Miriam