Skip to main content

Ook jouw organisatie beschikt over sociaal kapitaal. Dit zijn de relaties die elke collega zakelijk en privé onderhoudt. Aangezien een collega al gauw 600 anderen kent, biedt dat een enorm potentieel om de benodigde kennis te vinden.

Vanaf het moment dat jij weet hoe de hazen binnen je organisatie lopen, kun je het onbenutte sociaal kapitaal echt gaan inzetten om kennis te vinden. Want is het niet veel makkelijker om maar één collega te hoeven bellen om te vinden wat je zoekt?

De techniek om toegang te krijgen tot sociaal kapitaal is Netwerkend Werken. Het is de managementstrategie om sociaal kapitaal te benutten om kennis binnen de organisatie te vinden.

Ik heb een gevalideerde scan gemaakt die aangeeft wat het netwerkend vermogen van je organisatie is.

Doe nu de netwerkorganisatie-scan en binnen 10 minuten ontvang je de eerste inzichten.

Op naar een florerende netwerkorganisatie.

Nog een mooie dag.
Miriam