Skip to main content

Deze week is de 19e editie van Delft.business, in combinatie met de special Stand van de stad: Leefomgeving, bij ruim 4.500 ondernemers op de mat gevallen. Daarin staat ook het verhaal van Miriam Notten.

Wat is Delft.business? Delft.business is een uitgave van DOTbusiness, en is in 2017 als ondernemersplatform ge├»nitieerd door Nannette Verschoor, Sabine van Meeteren en Dennis Wiegman. Met het platform willen zij kennis delen, ondernemers verbinden en inspireren. 

Naast het magazine, dat iedere ondernemer in de Delftse regio gratis kan ontvangen is er een online platform met onder meer een maandelijkse ondernemersnieuwsbrief. Ook de lanceringen van iedere nieuwe editie en de backstage tours zijn gratis toegankelijk voor ondernemers. 

In het verhaal van Miriam vertelt zij over de rode netwerkdraad in haar leven en over haar ontmoetingen bij haar nieuwe stulpje in Stavenisse.

Nieuwsgierig geworden? Lees het verhaal hier.

Benieuwd naar de hele editie van Delft.business?